#Carbine Studios har släppt en ny devspeak-film där de berättar mer om spelets stalker-klass. Det är ett bra val för alla ljusskygga spelare som gillar att vara osynliga (och fega!) och ägna sig åt överraskningsattacker. Förutom att göra skada kan man även tuffa till sig och tanka genom att hela sig själv med nano-teknik och undvika inkommande skada.

Eftersom amerikanerna firar Thanksgivning blir det dessvärre inte någon livesänd stream om klassen på lördag. Som plåster på såren kan vi glädjas åt att de kommer börja avtäcka spelets två sista klasser, som vi ännu inte vet något om, nästa vecka.

Godness jag hoppas att det är det...har längtat efter något som kan engagera mig lika mycket som WoW gjort! 28/11 Härligt med rogues! 28/11 Men åååh, jag läste "Stalker" och fick hjärtklappning, men då var det om Wildstar ;_; 28/11 Ser helskönt ut tycker jag. Deras humor är ju helskön med! 28/11 Tycker snarare att det är en bra estetiskt still att satsa på, den håller länge och ser inte utdaterad ut efter ett par år, som många som försöker med den mer färglösa och "realistiska" stilen.. Det går också att göra saker jävligt överdrivna samtidigt... 28/11 Det är väll ganska förståeligt? MMOs kostar mycket pengar, därav måste de nå ut till "precis alla". Vill du slippa P12:or, spela EVE eller titta på lite äldre MMO titlar. 27/11 Jag vill älska detta spel men allvarligt talat så börjar man bli hyfsat trött på alla "pegi 12" MMORPGs nu. Även om striderna inte är som i WoW så känns det som WoW ändå. Antagligen just för att det är så barnvänligt. 27/11 Det är inte ett nytt WoW utan ett nytt spel, sluta jämföra med WoW hela tiden haha. 27/11 Fan vad jag älskar deras humor! Och disclaimern var ju skön, fast lite gammalt :P Brukade leka med att översätta fram och tillbaka mellan massvis av språk.. typ, för tio år sen och se vad för yoda-aktigt man fick fram. 27/11 Du siktar inte själv i Guild wars dock, bara att du kan dodgea, och det lilla gör combaten mkt bättre en wow. Att man nu får sikta själv gör det ännu bättre. Och det är ArenaNet som gjort GW, och Carbine studio som gjort Wildstar. 27/11
Skicka en rättelse