Årets stora fotbollsbatalj står för dörren. Nej, den handlar inte om ett fjuttigt Stockholmsderby där "fansen" kastar rökfacklor för att vinna fördelar - vi snackar kampen mellan #Pro Evolution Soccer 2008 och #FIFA 08.

Det sistnämnda landar i butik denna vecka och nyligen släpptes en pc-demo. PES 2008 ligger tidsmässigt steget bakom; premiär i slutet av nästa månad. Häromdagen landade dock en [n=21709 360-demo] och nu är det även dags för pc-folket att testa vad #Konami tåtat ihop. Storleken är en dryg gigabyte.

[fi=4267]
Tanka via FZ:s bittorrent-lösning

Tack till ScarFace för detta #nyhetstips!
Usch vad besviken jag blev på det här demot. Som kommenterats tidigare går alldeles för fort och upplever att bollen väger några kilo för mycket. Känns mer som pinball än football. Tycker PES med denna utgåva har förlorat lite av sin själ. Känns som det... 27/09 Samma här fast jag använda XFX 8800 Ultra och Vista 32 Jag tror att spel har ingen stöd för vista... 27/09 Vafan.... fan vad jag sätt fram emot pes-2008-demot. också funkar det inte. Då jag ska öppna "settings" så öppnas en dialogruta upp med texten: "Warning: Your computer does not meet the minimum specifitations necessary to run software. You may experienc... 26/09 Du kan ta det lugnt, jag sågar inte huvudstadsfotbollen på allvar. Vi är en spelsajt, jag försökte skoja till det och lyfta fram datorfotboll som viktigast för läsarna. Beträffande "fans": det syftar på de som slängde rökfacklan häromdan - därav citatte... 26/09 Därför Bajen spelade ut Utrecht och vann mot Braga genom att _spela_ fotboll, inte sparka den? 26/09 Tur är väl det för spelet på plan värmer ju inte direkt :P 26/09 Till nyhetsskaparen; "Fjuttigt Stockholmsderby"? Sluta kasta skit på saker du inte vet ett dyft om. Stockholmsderbyna är läktarmässigt ett av de hetaste i Europa. Det finns väldigt, väldigt få derbyn, eller matcher över huvud taget, i Europa där klackar... 26/09 Hehe aa jag spelade fifa igår jag med, det var ganska kul med be a pro karriären men känslan saknades på planen tråkigt nog. Allt som händer runtomkring planen i fifa är bra, jag gillade också att man fick välja sponsor som gav olika mycket pengar och... 26/09 Håller med dig helt, och jag har gamepad. Fifa 08 var riktigt riktigt riktigt dåligt. 26/09 Spelade FIFA 08 igår, jag tyckte då inte om det alls.. kan bero på att jag inte har någon gamepad till pc:n ^^, Eller så beror det kanske på att det inte gick att ha Shift som snabbrush knapp :S helt gay Eller så beror det kanske på att det sög :o. Graf... 26/09
Skicka en rättelse