#Kinect Sports Rivals är spelet som ska demonstrera just hur bra den nya Kinect-tekniken fungerar, samtidigt som det förhoppningsvis underhåller oss en smula också. #Rare hann dock inte färdigt med produktionen innan Xbox One-lanseringen förra veckan, men man kan ta hem en gratis demoversion där man åker vattenskoter.

I det färdiga spelet kommer vi bland annat kunna klättra på bergväggar, men något vi inte kan ägna oss åt är hästridning. Vid något tillfälle var det dock med på agendan:

– Några grenar tog vi bort helt och hållet. Vi hade hästridning och fiske, som vi byggde som prototyper. Alla sporterna som vi har i spelet byggdes först som prototyper, förklarar Rares Danny Isaac för OXM.

Det fanns även prototyper för ett kanotspel, bordtennis och frisbee. Anledningen till att många aktiviteter yxades bort var att Rare tvingades arbeta med den gamla Kinect-tekniken en bit in i utvecklingsprocessen, vilket medförde att några av dem inte passade så bra med den nya tekniken och helt enkelt inte höll måttet.

Skicka en rättelse