#Resogun är ett shoot 'em up av utvecklarna #Housemarque som även ligger bakom #Super Stardust Delta. Det är Playstation 4-exklusivt och är enligt FZ-redaktören Carl Johansson-Sundelius också det bästa spelet till formatet. Läs mer om hans intryck i ett blogginlägg.

I den ny trailern nedan uppmanas vi att rädda de sista människorna, samtidigt som laserkanonerna fyller skärmen med ljus och voxlarna exploderar i olika mönster. Alla som är medlemmar i Playstation Plus kan ladda hem spelet gratis.

jo det finns att plocka upp olika uppgraderingar som Vapen osv det finns sköldar men dom försvinner om man blir prickad eller om man har haft den en vis tid 02/12 Ingen aning. Jag har 12.16 och 16. Använder 12.16 tills 16 har samma funktionalitet. 02/12 jebus. trodde det ingick i koncepet att iaf samla på sig extrakrafter som måste hållas laddade med att kontinuerligt plocka fiender, men det gäller ingen form av sköldar eller så då? 02/12 a det är One hit kill på det jag har kört igenom spelet på veteran svårighet och det va ganska så brutalt på sista banan 01/12 Tack, ska prova. Den som ligger på istore är 7.0.5 funkar den? 01/12 jösses.. om de värsta av gamla skolans SHMUP var bullet hell så måste Resogun vara shrapnel hell.. :o antar att det inte är one hit = död i det iof. 01/12 Sedan Webhallen antagligen glömde att skicka med mitt Killzone i paketet så har det blivit att spela detta hela helgen. Jag kan nog säga att det är i klass med Super stardust hd och antagligen det bästa release spelet till konsolen, nu blir det att jaga... 01/12 Rezgun är ett riktigt roligt spel faktist, vart ett tag sedan jag njöt av ett Shotemup. Easy är också en väldigt bra ingångs nivå för spelet, som är gjort så att det faktiskt går att ta sig igenom spelet på någon timme och faktiskt se vad det har att... 01/12 Då talar du om Opera version 16 och högre. 01/12 Opera har också blivit skit, de slängde bort sin egen motor och är numera chrome-klon... 01/12
Skicka en rättelse