Nästa vecka drabbar Sveriges spelsajter samman i Call of Duty: Ghosts - mönstringen börjar nu!

För några år sedan mönstrade vi soldater till Media-SM i Battlefield men nästa vecka är det dags för Sveriges främsta spelsajter att göra upp om vilken som har det bästa Call of Duty-laget. Därför öppnar nu mönstringen för den grupp som ska försvara vår ära på slagfältet - har du vad som krävs?

Vi behöver fyra stycken kvicka och träffsäkra soldater och eftersom matcherna spelas på Xbox 360 är skjutvana med gamepad en förutsättning. Med undertecknad som lagledare kommer vi bland annat att möta IGN, IDG och andra svenska spelsajter under ett par timmars intensiva strider. Vinnarna går därifrån med varsitt #Call of Duty: Ghosts - Prestige Edition men ingen går lottlös - Activision har utlovat en välfylld presentpåse till alla deltagare.

Förklara varför just du är bäst i Sverige på Call of Duty, länka statistik och mutor i tävlingsformuläret nedan. Supporter-medlemsskap är premierande, men inte ett måste. Turneringen kommer att äga rum på Activisions kontor i Stockholm den 11 december (nästa onsdag) från klockan 17:00. Vi kan tyvärr inte stå för eventuell personlig logistik och eventet förväntas hålla på i 3-4 timmar. Det bjuds på mat och dryck under kvällen.

Jag har sagt min åsikt, vad du tycker om den är irrelevant i mina ögon. Tala för dig själv. Att du tror att du talar för andra är ju lite komiskt då det endast är du förutom de två redaktörerna som uttalat sig. 06/12 Det är helt otroligt hur du kan sitta där och klappa dig själv på axeln, samt intala dig själv hur bra du har hanterat situationerna här på FZ idag. Vi andra som lever här i den riktiga världen, kikar på dig i förundran. Samtidigt som vi kliar oss lite... 06/12 Suck.. Att man ta så illa vid sig av ett litet skämt. Om folk reagerar så illa på era tävlingar kanske ni borde fundera kring alternativ. Men åter igen, jag har varken klagat eller (i min mening) betett mig illa, så jag förstår inte varför jag får masso... 04/12 Vi och andra lägger arbetstid på att fixa ett kul evenemang för alla som gillar spelet. När folk tackar för det med skräpbidrag, raljerande och allmänt pissdålig attityd tröttar man. Vi kommer fortsätta göra tävlingar, och vill man vara med kräver vi... 04/12 Redaktörer bör dock ha en viss värdighet, kan man tycka. Fast jag har varken gnällt eller förstört. Jag har varken sagt bu eller bä om tävlingen. Det jag gjorde var att skicka ett bidrag på skämt, inget annat. Så nej, jag förstår inte vad jag personlige... 04/12 MW3 som jag spelat 50 minuter enligt Steam hade dom ju missat justera för PC = hitboxar stora som 5 spelar och spray ut i kanterna på skärmen = sikta åt ett vädersträck och köp en trisslott. Roligt. 04/12 Riktigt bra initiativ, gärna mer sådant i framtiden! Lirar själv varken konsolspel eller ghosts och besparar er en ansökan, men såna här communityevent är ett stort plus i kanten. Desto tråkigare med folk som gnäller. Det uppstår ju knappast liknande... 04/12 Tänk så här: du fixar en fest hos dig, bjuder på mat, dryck och och musik och alla är välkomna. De flesta har kul, men vissa kommer dit fast de inte gillar det som bjuds. De gnäller på maten, raljerar över musiken, kallar de som dricker gratisdrycken... 04/12 Även redaktörer är människor som ledsnar. 04/12 What comes around goes around ;) Skulle anmält mig själv om det inte vore så att jag fortfarande spelar cod 2 och lite bf ibland på ps3. Känner mig rätt vilsen med xboxens kontroll tyvärr :( Roligt initiativ, mer av detta sen och till ps4 så är jag gara... 04/12
Skicka en rättelse