Utvecklarna #Rockstar gör skäl för sitt namn och blir stämda titt som tätt av alla möjliga och omöjliga människor. Är det inte musiker eller arga advokater som vill bli ekonomiskt kompenserade så är det förbannade filmstjärnor.

Senast i raden står nämligen Hollywood-skådisen Linday Lohan som anser att hon finns med på några ställen i #Grand Theft Auto V och därför tänker stämma företaget. Det ska handla om två sekvenser i spelet: en där en karaktär som är väldigt lik henne behöver eskorteras hem och fly från paparazzi-fotografer. Det andra stycket är ett uppdrag där man ska fotografera en annan Linday Lohan-kopia när hon har sex.

Promotion-bilden där en kvinna står på stranden och håller upp en mobiltelefon är också alldeles för lik henne, tycker hon.

Lindsay, är det du?

Det är oklart hur Rockstar ställer sig till anklagelserna. I övrigt baseras uppgifterna på en anonym källa hos TMZ, så vi kategoriserar det här som ett rykte tills vi vet mer.

Jupp. Egentligen gör hon ju inget som inte 99% av alla människor också skulle göra. Får en chans att tjäna pengar och tar den. Det är ju knappast hon som upptäckt likheterna. 03/12 Är inte lindsey en ginger? med andra ord massa fräknar, rött hår och väldigt ljus hy? Bilden från rockstar saknar väl alla 3, eller menar hon att posen (hur modellen står) är copyrightskyddad/trademark? 03/12 Kanske man kan tycka, ifall ryktet stämmer. Verkar inte spela så stor roll vilket som för folk. 03/12 Lev fort, dö ful, som Svullo sa. 03/12 Bah, uppmärksamhetstörstande skanks... Hon e´ju bara för mycket. Hon behöver skriva in sig på rehab och skaffa glasögon. 03/12 Det är festligt hur bilden är mer lik Kate Upton än Shelby Welinder som hon egentligen föreställer, men inte roligare än att Lindsay Lohan, som det inte alls är likt, väljer att stämma :) Har inte sett några bilder på de påstådda likheterna i spelet,... 02/12 *face palm* hur ska hon få igenom ett sådant påstående, även om det vore sant, så finns det ingenting som hindrar rockstar att parodera på vem som helst, med eller utan tillåtelse, att hon dessutom identifierar sig med "Lacey Jonas" som hon heter i spel... 02/12 Ge henne en slant vettja. Så mycket som hon festar loss kan hon behöva lite kosing :P 02/12 Om det är beteende i GTA-spel som hon anser anspelar på henne så borde hon väl stämma Rockstar för karaktären Trevor snarare än någon bikinibrud. 02/12 http://i.minus.com/i9lg7GRaQaMs6.gif 02/12
Skicka en rättelse