Att #Battlefield 4 dragits med en del problem är inte någon större hemlighet vid det här laget. Dice har lovat att åtgärda problemen och krigssugna kan glädjas åt att P-dagen (patch-dagen) snart är här. Imorgon går servrarna i pc- och Playstation 4-versionerna av spelet offline en stund för att applicera patchen som förhoppningsvis ska skjuta ihjäl ett par dryga irritationsmoment.

På pc-fronten är det en blur-effekt som försvinner, en ljudbugg som åtgärdas och en vanlig krasch i kampanjen som plockas bort. Även den förödande glitchen med namnet "one-hit kill" får passa på att njuta av livet under kvällen, för imorgon ska den ner i marken.

Playstation 4-versionen får också ovanstående "one-hit kill"-buggen stampad på, samt problemet med att ljudet inte fungerar när man spelar in film från spelet. För mer information om uppdateringar till alla versioner av Battlefield 4 kan man besöka den här sidan.

Det är den fjärde redan, var är patchen då??? 04/12 Hm köpte från Spelbutiken och det står att China Rising ska ingå. Ändå kan jag inte starta en server med nya kartorna + att det i origins står att CR är tillgängligt först den 17 december? Edit: Ignorera mig, det är bara jag som inte visste att det var... 03/12 Kom igen grabbar sluta klaga för fan! Haha, vart är ni som brukar klaga på folk som klagar? Tacka gud för att man lär sig av sina misstag. Hoppas någon lärde sig att inte köpa BF4 av allt mitt klagande från BF3. Förstår ni nu vad det innebär att skriva... 03/12 Nu verkar problemen vara lösta, åtminstone för mig. Ljudbuggen är fixad och det har inte kraschat sedan patch. Nya kartorna är nice också. 03/12 Efter att väntat in den stora patchen som ska fixa de kontunerliga krasherna, WE ARE AWARE OF A DISCONNECTION ISSUE, WE ARE WORKING TO FIX IT ON THE BACKEND. SORRY FOR THE INCONVENIENCE. Bra jobbat Dice 03/12 Håller med, det är helt klart under all kritik. Jag spelade felfritt från release ungefär en vecka, sen fick jag stora problem med krascher. Nu har det dock fungerat väldigt bra de senaste dagarna så det verkar som att det är löst. En stämning känns doc... 03/12 Det här med alla krascher är under all kritik. O alla ni som försvarar det, sluta med det. Och den här löjliga kompensationen... Dem ska fan vara glada om ingen stämmer skiten ur dem! Nä en värdig kompensation är pengarna tillbaks eller en gratis expans... 03/12 HAHAHAHAHA... andas, HAHAHAHAHAHAHAHA! 03/12 så jävla bra :D.. det värsta är att det är sant 03/12 Dom kan kalla det vad dom vill, det är fortfarande ett jäkligt kul spel...när det fungerar. 03/12
Skicka en rättelse