Alla Xbox One-enheter har utvecklingsverktyg inbakade djupt in i systemets arkitektur, vilket innebär att varje konsol blir ett potentiellt devkit. De här funktionerna är dock inte helt utvecklade än och #Microsoft varnar för att rota runt bland inställningarna:

– Att ändra inställningarna i den här menyn är bara till för Xbox One-utvecklare, och de förvandlar inte automatiskt konsolen till ett utvecklingsverktyg. Vi rekommenderar våra kunder att inte ändra inställningarna eftersom det kan resultera i att deras Xbox One inte går att använda längre. Kunder som redan har försatt konsolen i den här utvecklarinställningen kan återgå till fabriksinställningarna genom att gå till settings / system och välja "restore factory defaults".

Detta meddelar företaget via Kotaku. Vill du inte förvandla din Xbox One till ett väldigt dyrt bokstöd kan det alltså vara läge att låta bli ovannämnda inställningar. Känner du ändå för att utmana ödet kan du kolla in instruktionerna i ett klipp på Youtube.

Du verkar ha fattat helt fel. Det jag säger är att om man försöker pilla runt med hårdvaran så sitter det lappar i vägen där det står "Warranty Void if Removed" Däremot så finns det ingen som helst dokumentation eller varningstext angående denna Dev Kit... 05/12 Din logik..... så du menar ms skickar med info på hur du ska löda på moderkortet etc? Jag har ingen xbone eller sett filmen. Men fakum är nu att de ebdå går ut och informerar. Väljer folk att inte ta tillsig och peta i mjukvaran och detta skulle sluta... 05/12 Nu är det ju så att vi inte pratar om att pelle ska öppna upp sin burk och rota runt I hårdvaran och ta sig förbi tydliga "void warranty" lappar. Vi pratar om funktioner som Microsoft har gömt undan utan dokumentation, och otillräckliga åtgärder för att... 04/12 Lite trög eller? Pelle fpr väll rota runt bäst fan han vill men pajat han skiten så kommer supporten skratta han i örat. Aah älskar de nya tiderna mindre daltande med underutvecklade människor 04/12 jag vet att de flesta barn både hittar till de inställningarna och tar och ändrar de. 04/12 Det är inte jättesvårt. In i settings, tryck LB-RB-LT-RT i snabb följd, och vips kommer man åt utvecklarinställningar. Dock tror jag det värsta som kan hända är typ att man inte kan logga in om man byter SandboxID. 04/12 Tycker det är lite lustigt, hela diskussionen om Pelle som av misstag förstör sin Xbone. Om Pelle är så "duktig" så att han kan aktivera den här funktionen på sin konsoll så kan nog Pelle även återställa factory defaults som MS säger löser problemen som... 04/12 Haha snyggt. Man känner sig lite träffad när det första man gör om något går sönder är att kolla efter guide på youtube :D Men precis som en plastkåpa inte skyddar mot allt så är det nog svårt att gömma dessa menyer. Jag tror inte det är någon som gissa... 04/12 http://wictoriagrundberg.blogg.se/images/2009/midsommar-2009-063_42974271.jpg antar det är delvis av den anledniingen motorrum ser ut som de gör idag. för inget säger "låt bli!" utan ord likt en stor kåpa fastskruvad över allting. :p Microsoft borde där... 04/12 Känns som ms säger så här för att avskräcka. 03/12
Skicka en rättelse