#World of Tanks slog ned som granateld i den actionbetonade delen av mmo-genren för två år sedan, och sedan pc-debuten har det även hittat ut till Xbox 360. Utvecklarna #Wargaming satsar dock inte allt på pansarvagnar, utan tar oss även ut på haven med #World of Warships och upp i luften med #World of Warplanes. Den sistnämnda titeln har fått en ny trailer, uppklädd som en teoretisk flyglektion.

Klippet inriktar sig på olika typer av ammunition och dess skadeverkan, vilket kan vara bra att ha koll på när man vill dominera skyarna. De förklarar även consumables – föremål man använder i strid som till exempel släcker brinnande motorer och annat nödvändigt.

Om du känner för att ta värvning är det bara att fylla i blanketten på den officiella hemsidan.

Som sagt, beror på vem som definierar det. Wikipedia säger följande. "När man spelar ett MMOG spelar man i en värld där alla spelare ska få plats, vilket innebär att världen är mycket större än en vanlig "bana" i ett vanligt multiplayerspel. När som hel... 05/12 Beror på vem du frågar, men visst. Dock brukar de isåfall ha någon form av illusion av en sådan... Vilket helt saknas i WoT och WoWarplanes liknande spel. 05/12 Läs vad han skrev igen. Vad han säger är att det är spelare per server som är viktigt. MMO'n har tusentals, medan de spelen du jämför med har typ 5-64. Notera nu att jag inte sagt något om min ståndpunkt, jag förklarar bara vad han menar. ;) Vill bara... 05/12 Så du menar alltså att man inte kan planera att göra ett MMO. För att på ett MMO måste det vara ett stort antal spelare? Så om man gör ett helt nytt spel börjar det som ett MO spel men om han lyckas få många spelare blir det ett MMO? I disagree 05/12 Jo det är precis vad det betyder. Läst definitionen? Och vad kan dessa spelare göra mer än att chatta med varandra samt matchmaking? Det är inte imponerande att ha 200 tusen på en chatt server, det har gjorts många gånger tidigare... En karta i BF är... 04/12 Det är väl just det som är definitionen av ett MMO? Att man spelar i en öppen värld som fortsätter efter du loggat ut. Med din logik skulle ju alla multiplayerspel som har många spelare online samtidigt vara ett MMO... CoD, LoL, Battlefield osv. 04/12 irc är ett MMO nu, det finns flera tusen spelare samlade i chattgrupper! 04/12 Kan man få detta med X-Wing-skin? 04/12 EDIT: Nevermind, kom på att jag inte orkar bli involverad i en diskussion. 04/12 world of paperplanes more like it -.- 04/12
Skicka en rättelse