Traditionella storbudgetsspel fortsätter att vara deras främsta melodi.

"Jag är inte så förtjust i en ekonomisk modell där tre procent av marknaden betalar dig, vilket är fallet" sa Strauss Zelnick, vd på Take-Two, angående den allt mer blomstrande free 2 play-marknaden. Istället ska utgivaren bakom gigantiska varumärken såsom #Bioshock och #Grand Theft Auto fortsatt fokusera på spel med stor budget och traditionell betalningsmodell.

Under konferensen, riktad mot företagets investerare, spekulerade han också kring att Playstation 4 och Xbox One mycket väl kan komma att säljas i fler exemplar än sina föregångare. Förutsatt att vi inte möter en ny ekonomisk kris. Zelnick sticker också ut hakan genom att påstå att bakåtkompabilitet inte är viktigt.

Fast.. nu svävar diskussionen bort igen. Den F2P modellen du beskriver finns inte (ytterst få undantag) och det är föga troligt att det introduceras. Visst kan man diskutera fram och tillbaka hur man skulle vilja att världen såg ut men jag ser personlig... 08/12 Det är klart att det introduceras som ett sätt att få mer pengar, det är så företag fungerar. Men att företagen får mer pengar betyder inte att alla betalar mer pengar, istället kan det vara fler som betalar mindre, det är väl betydligt mycket troligare... 07/12 Ditt svar innehöll absolut noll av värde, försök inte igen tack! 07/12 Det är ingen som har påstått att alla utvecklare som inför F2P har gjort det av dåliga skäl. Det är väldigt dumt att dra slutsatser utan att man egentligen förstått diskussionen. Men det är en tydlig trend att många är missnöjda med hur det ser ut idag... 06/12 Och på vilket sätt försöker dom få in mer pengar via f2p titlar? För vapen som är bättre än andra eller för rustningar? I såna fall bör du tänka om för alla titlar funkar inte så och man är rätt dum ifall man ska gå och fortfarande tro att alla f2p spel... 06/12 Ja, att diskutera om hur F2P ser ut idag och inte hur den ser ut i någons drömvärld är lite av min poäng ... ? Allt kan göras bra, F2P är inte något som görs bra, det är helt fel tankesätt från allra början. Varför? För att det introducerades som ett... 06/12 Din post innehöll inget argument, bara korkade påståenden som inte stämmer. Var god, försök igen. 06/12 Kliv ur ditt skal själv, tror du företagen vill vara schyssta mot dig å bara ge dig saker? Nä företag vill tjäna pengar, och med all rätt! Men vore riktigt illa om alla spel i framtiden blir F2P, usch å fy! Tror jag stannar kvar i mitt verklighetsbasera... 05/12 Hahaha taget, jag vet att det är en mmo men dem kunde gjort det lite enklare. Jag har spelat ca 32 timmar och ändå haft boost på och det enda jag låst upp är extra kikarsikte för sniper och 2 st nya vapen. Jag får väl ge det en chans till, det är inte... 05/12 Kliv ur ditt skal och ta en titt, många spel som började som f2p från starten är inga så kallade pay 2 win, när det är pay 2 win ifall man bara kan köpa en hatt eller dylikt? Tribes: ascend är inget pay to win heller, dota 2 är inte det, lol är inte det... 05/12
Skicka en rättelse