China Rising ligger kvar på Microsofts servrar.

Något är trasigt i onlinetjänsten Xbox Live, och det kan bland annat innebära problem att köpa det nyligen släppta #Battlefield 4-kartpaketet #China Rising.

#Microsofts svenska Xbox Live-statussida står kort och gott att det kan vara problem att köpa nedladdningsbart material, medan företagets brittiska support är mer pratsam:

Hi Xbox members, are you having difficulties trying to get the new China Rising map pack for Battlefield 4? We are currently working with our partner to get this issue resolved. Thanks for all your patience while we work. We'll update you when work is complete.

Håll ögonen på supportsidorna (svenska och brittiska) för information om när tjänsten sparkar igång igen.

FZ-Calle vet inget om Xbox 360- och Xbox One-problemen med att få hem Battlefield 4: China Rising. Han sitter nämligen och spelar dlc-paketet för fullt. På pc. Hans omdöme läser du i morgon.

:O:evil: 05/12 Jag fick ner mitt till xbox one, inga problem. Banupplägget tyckte jag påminde väldigt mycket om bf1942. Silk Road tog mig rätt tillbaka till El Alamein från 1942 :D Har riktigt kul med China Rising! Och det fungerar hyggligt för mig. Har kraschat typ... 05/12 Jag har PC, förbokade BF4 och har skaffat Premium. Testade China Rising igår (anslutningsproblem en stund efter patchen), men blev inte imponerad. Det såg väldigt grafikfattigt ut. Lite som vissa banor ser ut i Counterstrike. BF:Bad Company 2 har tom... 04/12 Det är också strul på PC med battlelog. Jag har inte premium men jag kan gå in på servrar som inte har China Rising som märke, men spelar på kartor som är från China Rising. Dock kraschar jag när jag laddar, vet inte om det beror på att min hdd inte har... 04/12 china rising följde väl med bf4 till xbone när man förbokade har jag för mig, ingår i mitt ex i alla fall 04/12 Blev också förvånad. Jag har inte spelat dom mycket men jag gillar dom. Dock så tycker jag att infon om just denna DLC'n har varit noll... ja vi har sett någon 5 sek snutt innan men inget konkret. Har mest varit om Second Assault. 04/12 Huh? Skulle inte xbox användarna istället få tillgång till Second Assault medan resten får China Rising ocv sen tvärtom nästa DLCpaket? Detta sen Microsoft gjort en deal med EA...? 04/12 Jag tycker snarare att det verkar vara DICE/EA som har problem höger och vänster med det här spelet. Det finns massor med folk som har laddat ner kartorna på Xboxen, men det går inte att komma in på servrarna. 04/12 påvekat?O_o 04/12 Åfan, visste inte att det släppta än 04/12
Skicka en rättelse