Mad Max-filmerna förklarade inte alltid i klartext kring omständigheterna i den postapokalyptiska världen. Den mystiken vill svenska utvecklarna #Avalanche ta till vara på i det kommande spelet #Mad Max. Senior game designer Emil Kraftling förklarar för Ausgamers:

– Självklart vill vi bibehålla känslan av mystiken kring vad som har hänt i världen och vad som hänt på de platser vi besöker.

Kraftling förklarar att de har hittat på vissa saker själva, och andra har de frågat den ursprungliga manusförfattaren George Miller om. Men oavsett vad svaret på många av gåtorna är så kan vi inte förvänta oss att få det utskrivet i klartext i själva spelet.

– Det finns mycket för spelarna att utforska. De kommer inte få svaren, men de kan titta runt och börja fundera över varför det ser ut som det gör.

Läs hela intervjun hos Ausgamers.

SNACKA GÅR JU:P 05/12 den tredje ansträngde sig ju för att bli lite "mystisk" (mysko snarare iof) men det var det nästan ingen som uppskattade. så.. :) 05/12 Hur många har ens sett mad max? ooj vad mystiska filmerna var, INTE! det är bara MM1 som är något att ha 05/12 Detta ser ja verkligen framemot att få spela som den postapokalyps-älskande människa ja är, filmerna är förövrigt av rang, synd att det ska göras en ny dock och ja bävar inför földjerna. 05/12 Såg ettan nyligen för andra gången på åratal och... den är faktiskt rätt kass, ja. Förstår inte varför den varit bannad? Dock ser jag fram emot ett spel i Mad Max-anda. 05/12 nu måste inte postapokalyps betyda efter just en kärnkraftsstrid iof. när den första utspelas hade all i princip ändå brakat åt fanders, atomkriget var bara en förlängning på vad som redan börjat med oljekrisen antagligen. (lite svårt att avgöra efterso... 05/12 Första Mad Max är inte en postapokalyptisk film, apokalypsen (Ett tredje världskrig) sker mellan den och film nr två och det är tvåan som gjorde Max till den ikoniska postapokalyptiska man vi känner honom som idag. :) Den första filmen var mest känd för... 04/12 Hade inte ettan gjorts, så hade det ju inte kommit någon tvåa eller trea! :-/ Originalet är alltid bäst! 04/12 "Detta spel kan blir bra som dåligt oberoende vad det baseras på..." Du utesluter all form av interaktion med dig om spelet, så det går ju inte. 04/12 Själv är man 16 år och tycker den första filmen är en klassiker. Tror jag var tio år när jag såg första. Andra är helt klart bäst och trean är helt okej. 04/12
Skicka en rättelse