EA sätter stopp för nytt material tills det gamla funkar som det ska.

#Battlefield 4 har så många problem och buggar att #EA stoppat utgivningen av dlc-paket tills #Dice fått ordning på spelet. Det berättar en talesperson för EA i ett utttalande till Polygon, och tillägger att jobbet med att göra Battlefield 4 stabilt fortsätter tills problemen är lösta.

Vi vet att det fortfarande finns flera sätt att laga spelet – det är vår absoluta topprioritering. Teamet hos Dice jobbar oavbrutet med att uppdatera spelet. Eftersom Battlefield 4: China Rising-expansionen var i slutskedet av utvecklingen när Battlefield 4-problemen började beslutade vi att leva upp till löftet att släppa den denna vecka, men vi går inte vidare med framtida projekt eller expansioner förrän vi löst alla problem med Battlefield 4. Vi vet att många av våra spelare är frustrerade, och vi känner med dem. Vi kommer inte sluta förrän det här är löst.

Sedan Battlefield 4 släpptes i slutet av oktober har vissa – men inte alla – spelare drabbats av krascher, dålig prestanda och andra bekymmer, både på pc och de nyligen släppta PS4- och Xbox One-versionerna. Ihärdigt patchande har ännu inte städat bort kraschbekymren i tillräckligt stor utsträckning.

Vi har sökt Dice för en kommentar, och återkommer när vi får svar.

Dice patchar Battlefield 4 frekvent, senast i förrgår till pc och senare i veckan får PS4-versionen en skvätt ny kod. En samlingssida med uppdateringsinfo hittas här.

I går informerade Xbox Live-supporten om problem med att hämta och spela #China Rising, vilket är det första av fem tänkta dlc-paket till BF4. FZ har lyckats hämta spela de fyra nya kartorna och övrigt material i paketet, och vi lämnar vårt omdöme inom kort.

6 UPPDATERINGAR TILL BF3 OCH NU BF4 BARA FÖR ATT SLÄPPA SITT SPEL FÖRE CALL OF DUTY:down:.FUCK YOU DICE DU FÖRTJÄNAR DETTA:up: 05/12 Har provat att spela genom kampanjen, de tre sittningar jag bemödat mig med har alla slutat med att spelet krashat och att jag inte orkade starta om det och spela vidare. Får väl göra ett nytt försök efter att Mantle lanserats för att se om det blivit... 05/12 Spelade lite grann idag funkade fint inget ljud som försvinner däremot så testade jag jakt plan MEN när den skjöt mig så fick jag tydligen nå killed in action men inte vem som dödade mig :/ 05/12 Har inte haft några större problem med spelet. 05/12 Håller med! Utöver det så är det ju sjukt tätt efter release man bestämmer sig för att släppa DLC överhuvudtaget. Buggarna går inte att räkna på en hand heller precis, knappt på två... Deras prioriteringar är helt fel (jag skyller på EA, för någonstans... 05/12 Jag förstår, det man kan begära är att ni åtminstone försöker, även om det många gånger kanske är lönlöst. Maktbalansen i spelbranschen är ju rätt skev, och indirekt "äger" spelbranschen tidningar och spelsidot också, eller ser åtminstone till att de... 05/12 "Game disconnected: could not join server." Får jag hela tiden nu. "Could not find server" om jag trycker Retry. 05/12 Kan man påstå att EA faktiskt, för en gång skull, gjorde ett bra beslut? I normala lägen känns det som om EA mer eller mindre tänker "Äh vafan, buggar hit och buggar dit, släng ut DLC:t, vi vill ha pengar!" 05/12 Jag vet inte riktigt men jag tror inte ett par GB kommer räcka. Det finns en lista på buggar på battlelog's forum som några trogna fans gjort. Hittar inte på den nu tyvärr men det var uppemot 150 buggar i den listan för någon dag sedan :) EDIT: Hittade... 05/12 DAFUQ DID I JUST READ?! EA?! Stoppar näst kommande epacks till BF4? Helt otroligt nån som har druckit allt för mycket? Men bra drag av dem att börja lyssna äntligen. Vet inte om detta har tagits upp men varför släpper inte DICE/EA en enda stor uppdateri... 05/12
Skicka en rättelse