Julen kommer tidigt för alla som vill göra Sveriges bästa spelsajt ännu bättre.

I somras drog vi igång vårt supporterprogram - en möjlighet för dig som vill vara med och göra Sveriges äldsta och bästa spelsajt ännu bättre (och äldre!). Med er hjälp gjorde vi en andra säsong av Fragzone möjlig och som tack fick ni både PC Gamer-prenumeration och en tvärsnygg musmatta skapad av gamingveteranerna på Qpad. De 400 mattorna tog tyvärr slut med instagib-fart men nu ger vi dig en sista chans att ge ert skrivbord +3 Karisma.

Du som blev helårssupporter efter att musmattorna tog slut behöver inte hänga läpp (eller skriva en arg kommentar) - vi ser såklart till att även ni får varsinn matta. Men, när räknaren står på 500 stycken är de slut på allvar. För alltid. Kom in i gemenskapen, bli en del av gänget och låt oss sparka igång FZ-året 2014 i förtid!

Men, det finns mer! Supportrar får även rabatter på utvalda produkter hos Webhallen, tidningsprenumerationer och en bannerfri sajt. De som är supportrar efter att nyårsraketerna har dalat kommer också att vara med i utlottningen för en heldag på redaktionen med en kompis. Testa Oculus Rift tills du kräks, skäll ut röststyrningen på Xbox One, dreggla över Killzone på Playstation 4 eller utmana redaktörerna på valfritt spel. Resa och övernattning ingår men vi kommer att ordna hotell, det blir så konstig stämning om någon sover över i kontorslokalerna.

Trevligt att vi som redan är supportrar också deltar i utlottningen :) 09/12 Jag har inte fått min musmatta än! 08/12 Deras show. Borde vara svårt att missa. :) 08/12 Har ingen aning om vad Fragzone är. 08/12 Visst, det mesta innehållet är recensioner och korta nyheter. Nyheterna bygger för det mesta på texter som andra sidor redan har skrivit. Men Fragzone är väl trevligt eller? 08/12 Då skulle vi bara gå till en annan sida och läsa. Det finns alltid nån som är gratis. Det finns inget på FZ som är värt att betala för som inte andra gratissidor erbjuder. 07/12 Håller med om att FZ gör och presenterar spel på ett lite folkligare sätt mot en bredare målgrupp. Men däri bestod inte min kritik. Kritiken är som sagt riktad mot det faktum att redaktionen vänder sig just emot läsare som ställer sig kritiska till dela... 07/12 Jag ska inte säga emot (så mycket), men det känns ändå lite fel med "utan oss skulle inte ni" -attityden. Är det någon som är missnöjd med att FZ finns? Det är ju jag som läsare/besökare av FZ som är nöjd över att dom finns. Dom tillgodoser mina behov,... 07/12 FZ är en av de få giganterna för svenska gamingnyheter. Men precis som vissa andra har konstaterat så upplever jag att man glömt bort det faktum att det är just läsarna som gör att redaktionen finns och har lön över huvud taget, och att FZ är en arbetsp... 07/12 Jag tycker ni är hur bra som helst FZ, så nu blev jag också supporter. Keep up den personliga touch ni ger alla nyheter och recensioner! Ser fram emot mer Fragzone :) 07/12
Skicka en rättelse