Nästa år är det dags för alla självplågande rpg-fantaster att sätta tänderna i #Dark Souls II, men väntan är lång och den intervjun vi gjorde med Tak Miyazoe är säkert redan sönderläst. Tur är det då att #Namco släppt en hög med nya bilder från spelet.

Om du hellre vill se filmer från spelet, då går naturligtvis det att ordna. I oktober dök det nämligen upp filmer från betaversionen av spelet.

This better be damn f*****g hard! Har redan 600h på Dark Souls 07/12 Grejen är ju att co-op delarna är helt frivilliga. De två största anledningarna till att spela online istället är alla meddelande på marken som tillåter en att lura varandra och hjälpa varandra, vara rövhål eller altruister, och att känna hur man är ens... 07/12 Om ett spel har grym singleplayer-spelkänsla så spelar jag alltid igenom det solo, sedan brukar jag vara klar med spelet och lägger undan det. Online-delarna bryr jag mig inte om alls då (sorry alla nätverkskodare!). Så var det med Dark Souls-ettan. Det... 06/12 Vaaaaaaaa, varför det?! Jag kan förstå om man vill spela det offline på PC då det fanns löjligt många cheaters, men PvP, Co-op och all kommunikation mellan spelarna i Dark Souls är ju höjdpunkten av spelet! Finns ingenting mer tillfredställande än att... 06/12 Grymt! Kommer att spela igenom det 100% offline, precis som ettan. 06/12 Ord kan inte beskriva hur hård min erektion är av blotta tanken av att "stoppa in" skivan i min dator. 06/12 Jo, det går nog. Jag syftade enbart på om man är online. 06/12 Menar du att man inte kommer kunna köra "offline" läget längre på spelet? :o 06/12 Det här kommer nog bli härligt. Läste att när man ska igenom fogdörrar nu så måste man hålla inne knappen under tiden gubben tar sig igenom dörren, och kan således fortfarande bli attackerad av fiender, något som varit lite av ett trygghetsdrag innan... 06/12 Jag vet, det är därför jag ifrågasätter. 06/12
Skicka en rättelse