Först var det Jack Black som lånade ut stämbanden till produktionen, och igår kunde vi rapportera att Wil Wheaton axlar rollen som skogshuggaren Curtis. Idag vet vi att ingen mindre än Elijah Wood, från bland annat Sagan om ringen-filmerna, spelar Shay som är en av huvudpersonerna i spelet.

I ett av klippen nedan får vi se honom gestalta sin rollfigur i studion, och lära oss om hur det kom sig att just Wood blev tilltänkt till rollen. I det andra klippet förklarar Tim Schafer mer om spelet och visar upp gameplay, samtidigt som vi får en första glimt av Jack Blacks skådespelarinsats.

Jaja de gör som de vill med sina pengar, men om det inte räcker till så vet vi kanske varför. Personligen ser jag det inte det som mer lockade att spela spelet bara för en kändis är voice-actor i spelet. Det finns så många jätte bra voice-actors som int... 09/12 Tror inte att Elijah är överdrivet dyr. Ett litet kanadensiskt hårdrockband, Danko Jones, fick med honom i tre av deras musikvideor i form av en kortfilm (han går omkring med hagelbrakare och jagar folk, kan vara kul att se). Tvivlar starkt på att dom... 09/12 Att göra spel är som att köpa hus utan att ha nån tillgång till inspektion, man kan bara hoppas på att inget är fel och att istället köpa mindre hus för 250 tusen istället för 1 miljon för att ha tillgång till pengar om saker går fel. Kickstarters förvä... 09/12 Absolut, men mycket mer rimligare än att han skulle arbeta nästan gratis, eller gratis. Elijah är en förbannat duktig skådis, och tar rimligtvis en rimlig skumma pengar för sin tid och talang. Om ingen går ut hur det faktiskt ligger till så är allt anta... 09/12 Om nu alla på företaget jobbar med spelet så tjänar de inga pengar alls, mycket mindre än ingångslön i Sverige iaf. Nu sitter jag utan ljud så jag missade hela poängen med videon, men ser inte grafiken lite lo-fi ut. 09/12 Att han skulle ta bra betalt är också ett antagande. Elijah Wood har en bra inkomst till vardags och han har råd att ta sig an "pet projects" som han är intresserad av och som förbättrar hans image och cred. Alla i kreativa yrken gör det. Jag har gjort... 08/12 Först tyckte jag att det såg jävligt ut, men nu efteråt blev jag intresserad. Förmodligen ett köp, aldrig riktigt satt mig in ordentligt i denna typen av adventuregames tyvärr. Har nog missat ganska mycket. 08/12 Det är inte helt omöjligt, men att han skulle arbeta billigt för att han gillar Schafers tidigare spel är ett antagande. Förmodligen tar han bra betalt, skulle inte du gjort det? Jack Black skulle göra det "gratis" för att han hade så förbaskat skoj sis... 08/12 Äsch det där är ju bara ett dumt uttalande. För det första spelar man in rösterna sent i utvecklingen så större delen av budgeten har gått till själva utvecklingen och för det andra så jobbar skådespelarna "Essentially working for free". Black Jack gjor... 08/12 De kändisarna som ställt upp har säkert gjort det för mycket mindre pengar än normalt. Vi får inte glömma att t.ex. Elijah Wood är människa han också och kan ju vara ett fan av Tim Schafer och hans verk och tycker det är kul att ställa upp. 08/12
Skicka en rättelse