Det var en väl förberedd Orvar Säfström som efter toner från Sveriges Radios Symfoniorkester klev upp på Berwaldhallens scen i kväll för att inleda den sedan länge utsålda Halo-konserten. Han pratade om spartaner och om hur Master Chief kommer att avsluta kampen, och publiken jublade.

Utöver den mäktiga orkesterns genomgång av näst intill hela #Halo 3-soundtracket deltog på scen även dansensemblen Stockholm 59 Degrees North, det danska rockbandet Magtens Korridorer och välkända Backyard Babies.

Musikerna i symfoniorkestern log osäkert vid de glada hurrarop som efter varje nummer utbröt i den fullsatta Berwaldhallen i centrala Stockholm. Säga vad man vill om fanboys, men de vet i alla fall hur man applåderar. Nu återstår enbart att se om försäljningen av spelet går likabra. Enligt rapporter från köbildningen utanför Webhallen var intresset minst sagt stort.

Var den inte heller. Personligen så tror jag att hela skiten var en dimridå för att Orvar ville spela Halo 3 före alla andra, det var han som hade gjort alla filmsekvenserna man såg på skärmen. MEN FAAAN vad han slösade bort öppningsnummret med en 1000... 27/09 Jag tror inte den här eventen var så himla sponsrad av Microsoft, jag såg inte en enda Microsoft eller Bungielogga när jag var där iallafall, att den sammanföll med releasen av spelet, ja eller iallafall samma dag, var ju ett rätt logiskt val. Kommentar... 27/09 hahah :D 27/09 vilket larv alltså 27/09 Vilket speciellt liv man har om ens problem är "presented by Halo 3". "Detta benbrott presenterades av Halo 3" "Din flickvän har gjort slut med dig i samarbete med Halo 3" 27/09 Angående reklamen blir man helt galen. Varenda jävla program* ;> är "presented by Halo 3". Till och med Halo 3 reklamen i sig är "This Halo 3 commercial is presented by Halo 3". Snacka om brainwash för ett så mediåkert spel...! Stackars alla små barn... 27/09 Pah, hade varit riktigt grymt att se, Halo musiken är juh sjukt mäktig. Och själv tycker jag det är ganska trevligt med all Halo 3 reklam på tv och grejer. ^^. Är helt sugen på spelet, men har absolut inga som helst pengar.. :P 27/09 Jag tycker Halos marknadsföring suger, men konserten var mäktig, symfoniorkestern var skitgrym. Tyvärr får jag nog hålla med Solidus, de kunde skrotat Backyard Babies och Magtens Korridorer, för jag förstod inte riktigt deras plats, Orvar gjorde ju inge... 27/09 Jag var där, mitt intryck av konserten var att alla som var där där för att lira HALO-musik gjorde ett bra jobb, dvs att magtens korridorer och Backyard Babies var ivägen för Halo musiken. Killen som körde guran på Mjolnir remix däremot var riktigt bra,... 27/09 Undrar om man kan hypa det mer? Men även om jag stör mig lite på all reklam så jublar spelnörden inom mig och jag måste erkänna att jag blir lite småvarm inombords när jag ser Haloreklamen på TV med alla dockorna (ni vet vilken jag menar):) Hade faktisk... 27/09
Skicka en rättelse