#Outcast var ett omtalat actionspel som utvecklades av #Appeal och som fick se dagens ljus 1999. Kanske minns du det än idag, hur du snackade med utomjordingar och utforskade den öppna världen på Adelpha? Nu har Franck Sauer, en av utvecklarna bakom nedlagda #Outcast II: The Lost Paradise, delat med sig utav material från prototypen.

hemsidan hittar vi mängder av bilder, men även två filmer som ger oss ett hum om hur spelet skulle se ut om det hade släppts till Playstation 2. Sauer berättar även om vad det var som gick fel – jäkla #Infogrames.

För de som inte sett: http://www.openoutcast.org/wp/ 12/12 Mmm det var poängen. 11/12 Var det inte även ett av spelen som man drog fördel att ha en MMX processor? 11/12 Visst var det spelet uppbyggt av så kallade "voxlar"? Jag har för mig att grafiken kändes jäkligt speciell... på ett bra sätt. Tycker även de där filmerna visar riktigt bra grafik. 11/12 :( Vi hyrde dator eller vad man gjorde förr. När vi skulle byta till en nyare dator var jag var i slutet av spelet så jag sparade ner min sparfil på ett gäng disketter, filen blev korrupt på andra datorn.. Orkade aldrig ta mig igenom det igen vilket jag... 11/12 Åh, Outcast, du ditt underbara lilla spel som förtjänade så mycket mer än du fick. Jag minns fortfarande hur mycket jag älskade Adelpha. Det är synd att jag aldrig lyckades klara spelet. Fastnade precis innan slutet (tror jag), och efter att min dator... 11/12 Jag repade skivan.. Blev aldrig klar :/ 10/12 DirectX i isntallationen raderade hela installationen om man redan hade det installerat, skön bug så man fick avinstallera directX och sedan installera spelet, då fungerade det :D Spelade igenom det här flertalet gånger, det här var på tiden innan ADSL... 10/12 Spelmekaniken i Outcast känns fortfarande modern. Jag rekommenderar att ge det en genomkörare igen eller för första gången för nostalgi är inte ett måste för att man ska njuta av spelet än idag. Det finns på gog.com, se till att ladda hem high resolutio... 10/12 Precis, tycker det finna en del bra spel idag med. Ta till exempel souls spelen, uncharted, last of us, red dead redemption... 10/12
Skicka en rättelse