#Blizzard har länge drivit en digital butik där man kan köpa djur till onlinerollspelet #World of Warcraft. Med en ny uppdatering förflyttar de affären in i självaste Azeroth, och med några enkla menyklick kan man köpa nya pälsbeklädda kamrater, rapporterar Pcgamesn.

Det är precis samma utbud som den befintliga butiken på Battle.net, där vi bland annat skymtar det lilla husdjuret Moonkin Hatchling för 90 kronor, samt riddjuret Armored Bloodwing för 180 kronor. Månaden ut är det dock halva priset på valda delar av sortimentet.

World of Warcraft är numera nere i 7,6 miljoner spelare. Under årets Blizzcon utannonserades expansionen #World of Warcraft: Warlords of Draenor.

Öhh, vilket spel har du spelat? Det går INTE att argumentera för att det skulle vara P2W, då det inte säljs någonting som ger dig fördelar i strider överhuvudtaget. 12/12 Nu är ju dock detta endast non-combat pets som inte ger dig någonting speciellt, samma med mounts. 12/12 Va är det för gnäll?? Jag spelar visserligen inte wow längre men pets och mounts har dom ju sålt sen urminnes tider.. Du får ju knappast en bättre gubbe för det.. Det är inget p2w bara för att dom väljer att integrera deras shop (som dom har haft iaf... 12/12 one steep closer to doom, you are not prepared! 11/12 Tja, varför inte? Vill man betala för sånt så är det väl smidigt och enkelt att göra det direkt genom spelet istället. Inget för mig men grattis till den som vill ha det 11/12 haha hoppas du skojar annars är du ute och cyklar utan hjälm nejdå du är inte clueless ett dugg 11/12 mmm aaaa det låter jättetroligt 11/12 Visst. De får väl göra som de själva vill. Och folk kommer säkert köpa det. Men hade jag betalat månadsvis för att spela ett spel så skulle jag banne mig velat ha tillgång till hela innehållet. Inte behöva betala extra utöver min redan dyra prenumeratio... 11/12 Jag håller med, det är ju samma saker, bara en smidigare lösning från nuvarande sätt att köpa dem. Sedan om det är som Komured säger att knappen till shoppen sitter på ett dumt ställe så lär de säkert flytta den, annars lär det definitivt komma en mod... 11/12 Detta är non-combat vanity pet som du redan kan köpa via deras digitala shop. Samma saker som finns i den är det som du kommer kunna köpa direkt genom spelet istället för att gå den långa vägen runt och köpa kod som du sedan löser in på ditt konto. Så... 11/12
Skicka en rättelse