Bethesda bygger nytt Fallout och flyttar det till Boston, enligt läckta dokument.

Knappt har vi hunnit släppa besvikelsen över att det #Fallout 4-avslöjande som skulle ske i går visade sig vara årets fetaste trollning förrän geigermätaren börjar rassla igen. Fallout 4 är på gång igen.

Kotaku har kommit över dokument från rollbesättningen av ett projekt som kallas Institute, och enligt sajten råder ingen tvekan om att det rör sig om ett nytt Fallout, trots att namnet inte uttryckligen står i dokumenten. Äktheten ska dock vara bekräftad.

Utvecklingen sköts av #Bethesda och denna gång ska livet efter domedagen fortgå i det som en gång var Boston. För ungefär ett år sedan ryktades det om att Bethesda-personal befann sig i området för att scouta inför ett nytt spel, vilket skulle vara just Fallout 4.

Vi har ännu inte hört något från Bethesda om uppgifterna, och var medveten om att det även denna gång kan röra sig om falska uppgifter. Fallout 4 är inte officiellt förrän Bethesda säger så. Vi har ju färsk erfarenhet av att bli dragna vid näsan.

Fallout 4-bluffen förra månaden kretsade kring sajten thesurvivor2299.com, som var full av Fallout-antydningar och i dolda ordalag berättade att något skulle avslöjas den 11 december. En hel journalistkår skrek "FALLOUT 4!" i gemensam falsett, men tvingades dra på sig skammens mössa när det hela visade sig vara en väl genomförd bluff.

Denna gång hänger Fallout 4 på Kotakus källa. Enligt sajten är den pålitlig, men eftersom källan är anonym kan vi inte bedöma påståendet. Rådet är därför att låta geigermätaren stå kvar i garderoben tills Bethesda själva tar bladet från munnen och bekräftar eller dementerar Fallout 4:s existens.

Tack till Chilli88, Kopler för detta #nyhetstips!
Tackar! =) 13/12 War. War never changes. Or does it? The war has changed. Did it? The answer is "no". Unless it is "yes". No, of course! It is war. Yes! No! Yes? 13/12 Fallout 2 är en ljuvlig kyss med ditt hjärtans fröjd i en ljummen höstbris. Fallout 3 är den där långhåriga killen du "råkade" kyssa bakom puben för att du var full och inte "visste" bättre. avinstallera internet plez. 13/12 Hoppet; det sista som lämnar kroppen efter en halvtimme på toan med läsplattan. 12/12 Har inte varit så intresserad av Fallout serien, aldrig spelet någon av dom faktiskt, men kommer ihåg att 2an blev populär. Fallout 4 kan dock bli väldigt intressant till denna nya generationen. 12/12 Hoppas bara de tar bort dylika klyschor som "war never changes". 12/12 Alltid lite skeptisk till läckor som kommer ut ur det blå. Har en tendens att vara mer pålitliga när man redan vet att företaget i fråga har ett utannonserande på gång... 12/12 Doom 1 är då självklart bättre än vad doom 3 är, skräckdelarna dom försökte med i spelet var bara förutsägbara samt fallout 1 och 2 är bättre än fallout 3 och new vegas. Att du föredrar dom nyare spelen får du väl självklart göra, men att uttrycka dig... 12/12 Doom 3 var ju kasst. Springa i mörka korridorer med endast jumpscares att se fram emot. Både HL2 och Far Cry var roligare. Doom 1 var snabbare, hade roligare strider, fler fiender, öppnare banor, häftigare atmosfär och bättre musik. https://www.youtube.... 12/12 Kommer det vara en prequel det här? Så tolkar jag det som står skrivet i dokumentet... 12/12
Skicka en rättelse