- Halo 3 är här

#Bungie - som är högaktuella med #Halo 3 - har de senaste dagarna fått hårt riktad kritik för felaktiga skivor, men det tar inte slut där. En del [[Halo 3]]-spelare som köpt Legendary Edition-utgåvan av titeln känner sig nu lurade av det utlovade extramaterialet som skulle finnas på skivan. För på omslaget till spelet står det nämligen "completely remastered, hi-res versions of Halo and Halo 2 cinematics", men i verkliga fallet var filmerna dåligt komprimerade och inte alls särskilt högupplöst.

#Bungie-mannen Frank O´Connor har i ett uttalande förklarat att man faktiskt ser en tydlig skillnad mellan sekvenserna om man jämför dem sida vid sida, och att det inte handlar om några HD-klipp som en del fans verkat tro. Han ber även om ursäkt till folk som känner sig lurade, och hoppas att de blir nöjda med produkten detta till trots.

Mjaha okej...att filmerna har fel upplösning är väl inte så mycket att klaga på då kanske egentligen, men om det nu är så som det står att vissa skivor inte fungerar, då är det ju desto sämre. Men men, personligen köper jag spelet för att spela det, då... 01/10 Sluta gnäll på folk som gnäller för fan! 30/09 Hur kan folk känna sig lurade? Sluta gnäll för fan. 30/09 Varfer klagar folk :P? dom får ju det mest kickass slutet efter credits. 28/09 Men det var ju just det som var grejen, de skulle vara "remastered in HD" vilket fick det att låta som att de skulle vara i 720p, bungie släppte ju till och med en 720p uppdatering till Halo 2 så det verkade inte så konstigt att folk trodde som de trodd... 28/09 men ärligt talat, sitter man 1,5m från en 32" tv och kollar något som inte är hd så ser det ju jäkligt risigt ut... 28/09 Jag körde igenom alla filmklippen på 136 min från halo1 & 2 i morse på min vanliga dvd. Det ser bra ut tycker jag Man ska inte sitta 2 cm ifrån lcd skärmen eller tv:n för då blir allt skit. Ett exempel, har du en vanlig tv ska du hålla ett avstånd på... 28/09 You are correct, apart from being wrong. Ingame != longer rendering time. Inte ens om de korde framelock for att garantera 30fps-filmer aeven i de mest kraevande klippen sa skulle det inte ta laengre en sekunder laengre per film... 28/09 Nej, du köper halo 3 för att spela halo3, du köper legendary edition för att kolla på uppdaterade uppfinade cutscenes från dom gamla spelen i hd(vilket inte var riktigt sant) ryktesvägar är att folk faktiskt gillade dom gamla halospelen och dess cutscen... 28/09 att klaga på några sketna film klipp från Halo 2 som man kan se på en separat skiva som följer med Halo 3, nog bland det dummast man läst, man köper ju Halo 3 för Halo 3 s skull man köper ju inte Halo 3 för att titta på Halo 2 filmsnuttar. 28/09
Skicka en rättelse