#Wasteland 2 är ett efterlängtat rollspel av äldre snitt, som blivit framgångsrikt finansierat via Kickstarter. Var du en av de många backers som pytsade in tillräckligt med pengar så kan du glädjas över att betan har slagit upp portarna för just dig.

Upphovsmannen Brian Fargo förklarar hur man kommer igång i ett inlägg: först loggar du in på ditt ranger center-konto och scrollar ner för att hitta din Steam-nyckel till betan. Det finns även en grundläggande guide för spelkontroller och dylikt, om du skulle behöva en sådan.

När alla backers har lekt runt med betaversionen ett tag kommer utvecklarna #Inxile Entertainment försöka få upp spelet på Steam Greenlight, en uppgift som inte bör vara något större problem.

Läs mer om betan i det officiella inlägget.

Balansering kommer nog skulle jag tro :) När det gäller vapen så sägs det att man skall undvika att ha mer än max 2 vapen av samma ammo typ i början då 3 rangers med asault rifles tex gör slut på asaultrifle ammo väldigt fort. 16/12 Det fanns edge scrolling, jag hade bara missat det. Det där med ammo har du helt rätt i, det är väldigt irriterande. Sen tycker jag att spelet är ganska obalanserat. Jag har bara varit vid det första radiotornet och har gått till Highpool, och jag har... 15/12 Ok trist :/ 15/12 Att mucklicken inte registreras har jag inte märkt. Där emot har jag märkt att de är sega ibland, dvs att du klickar på ett target så tar det nån sekund innan klicket registreras. UI tycker jag funkar okej. Inventorry managment får de greja till lite... 15/12 Betan känns lite klumpig, tycker jag. Sårskilt striderna, där man måste använda tangentbordet ibland för att välja fiende, eftersom musklick inte registreras. UI:t känns rent generellt väldigt klumpigt och bökigt. Sen kanske jag har missat någon inställ... 15/12 Gick att få betan förut genom att betala 20 dollar om man var en backer för Wasteland 2 eller Torment men nu verkar det inte som det går längre, verkar vara samma sak med Elite. För att få tillgång till Alpha/Beta så måste man nu betala full pris oavset... 14/12 Inte kollat så jag har ingen aning men på tex Elite går det ju att öka sin pledge efter hand. Går det inte att göra med wasteland 2? 14/12 jaja det är väl sant. men de som bidrog från första början kan väl få möjlighet att bidra den resterande summan för att få vara med i betan, men det går inte. Hade folk inte varit med och bidragit så skulle det inte vara nått spel, vi vill med få lite... 14/12 Varför ska man köpa collectors edition? Varför köpa spel på releasedagen när man kan vänta 5 år å få det för 50 kr? Svaret på dessa frågor är samma. För att man vill och kan? I just fallet med wasteland så bidrar man ju dessutom till utveckling av mer... 14/12 Beror ju på hur sugen man är, jag hade lätt kunnat betala det för att få tillgång till en beta. Hade jag haft pengar hade jag nu spelat Alpha versionen av Elite : Dangerous men det beror på att jag har ett så stort sug efter den här typen av spel då AAA... 14/12
Skicka en rättelse