Vi visste redan att engineer är den sista klassen i det science fiction-doftande mmo-spelet #Wildstar, men det var inte förrän nyss som den officiella devspeak-rullen hittade ut på den vida webben. Ingenjören kan axla rollen som dps, men också vara en något ovanlig avståndsattackerande tank. Hur det fungerar ser vi i klippet nedan, där vi dessutom kan se hur klassen använder olika robotar.

Förra veckan tog vi lite Wildstar-paus och hoppade över att rapportera om Medic-klassen, så vi slänger med den filmen också. Medic kan (föga överraskande) specialisera sig som healer och dps, och anfaller från medelavstånd.

Och så var alla spelets sex klasser avtäckta – vilken väljer du? Kanske en stöddig warrior med gigantiskt svärd, eller varför inte en spellslinger som viftar med dubbla pistoler? För att få en bättre uppfattning kan du kolla på de andra klassfilmerna via länkarna nedanför. Klockan 15:00 publicerar vi också en färsk rapport från betan vi spelade i London.

Tack till 85Johan för detta #nyhetstips!
Med ett högt skilltak räcker det att mosa fotm-klassen i pvp några gånger för att tvätta bort den stämpeln. ;) Men hoppas som du att man inte blir gimpad rent siffermässigt. Ett högt skilltak är däremot bara roligt, det håller spelet vid liv längre. Men... 12/12 Förmodligen (förhoppningsvis?) kommer vissa dungeons och bossfighter kräva medic. Precis som du säger så lär det vara ganska högt skilltak på medic också. Känns som en rätt så given klass i 2v2 PvP iallafall :) 12/12 Dessutom ska den vara ganska meckig också, eftersom man är hyfsat nära hetluften när man healar. Min förhoppning är att det blir en klass med högt skilltak, som blir givande först när man bemästrar den. Men risken finns ju att det bara blir en gimp. =/ 12/12 Gillar verkligen tanken med Medic! Är dock något orolig över att den kommer vara medel på både healing och skada (i rena siffror alltså). 12/12 GIllade både Stalkern och Warriorn...är väl något av en melee kinda guy antar jag. Svårt, måste nog klämma lite på alla karaktärerna :) 12/12 Chua! ;) Tog ett rejält glädjeskutt när de bekräftade att chua medic faktiskt skulle släppas. Annars lär jag bara lira den healer som känns roligast, men healingstilen för just medicen är minst sagt lovande. 12/12 lätt!! Mitt förstahands val 12/12 En högst intressant klass. Jag står i valet och kvalet mellan en sådan eller spellslinger. Mordesh eller Aurin... 12/12 Healing medic lär bli så otroligt kul. :) 12/12
Skicka en rättelse