I oktober kunde vi äntligen meddela att #SOMA är titeln på nästa spel från de svenska skräckmästarna på #Frictional Games. Som vanligt utlovas det kalla kårar i förstaperson, om du nu har en PC eller PS4 hemma. Nu har de släppt ännu en liten trailer från spelet och stämningen verkar inte vara på topp.

Om du vill veta vad Fragzone-gänget hade att säga om #SOMA, då bör du spana in avsnitt 16. Dessutom avhandlas ett annat svenskutvecklat spel, nämligen #The Division.

Tummen upp! 13/12 Helt riktigt. Case in point: http://www.scp-wiki.net/scp-087 13/12 Stackars industrirobotar :( 13/12 Hm, det kan jag inte säga emot. Det är ett visst obehag utav det hela. 13/12 Ett av de mer intressanta "tänken" inom skräck är att "mörker som äter ljus" är mer skrämmande än vanligt mörker. Det vill säga att du får en känsla av falsk trygghet när du ser ett starkt ljus men upptäcker att det inte lyser upp något. Till exempel... 13/12 Jag vill testa det men det första jag reagerade på var lamporna. De lyser så oerhört starkt men ger knappt ifrån sig något ljus överhuvudtaget. Det ser ganska skevt ut? För att lysa upp ett rum - vad för lampor hade krävts? O_o Jag vet att det ska vara... 12/12 Åh vilken atmosfär! Och musiken! Jag tror jag är kär... och rädd på en och samma gång. Lite obehagligt. 12/12 Ljudmiljöerna är helt episka. Och de har gjort grymt ljusarbete till HLP3-motorn. Nej, detta kommer inte bli nådigt. Om det får Oculus-stöd så kan jag beställa gravsten redan nu. 12/12 "Nya film från Amnesia-skaparnas SOMA!" https://www.youtube.com/embed/YlObmts0ylE PS; Bara jag som får fantastiska vibbar och påminelser från det underbara https://www.youtube.com/embed/iw-88h-LcTk ? 12/12 Visserligen inte kört klart Amnesia men jag gillar stämningen i det, helt klart ett spel i min smak men detta ser ut att kunna bli ännu bättre. Sedan jag såg förra videon så har detta spel hamnat på min lista över intressanta spel att hålla koll på. 12/12
Skicka en rättelse