Antagligen sitter du i ett euforiskt tillstånd efter att ha läst om att Fallout 4 är "bekräftat", men som alltid vill vi människor ha mer och mer av det goda. Oftast slutar det att man får dra i handbromsen och andas lite, kanske ha lite tråkigt för att de inte ska gå överstyr. Här på FZ anser vi att tråkigt är något som man kan ha när man är död, och vi fortsätter helt enkelt med glada Fallout-nyheter. Borta på Good Old Games har de nämligen sparkat igång en vinterrea, om man nu kan kalla gratis för rea. Spelen du kan köpa för 0 kronor, det är #Fallout, #Fallout 2 och #Fallout Tactics.

Det bästa med hela rean är att detta bara är första dagen, även fast det är tveksamt om det kommer fler gratisspel. Om du vill ha Fallout-spelen, då bör du skynda dig, erbjudandet går nämligen ut på lördag. Om postapokalyptiska rollspel inte lockar, finns det fler spel till ett rabatterat pris.

Tack till Valpnos för detta #nyhetstips!
Nja, vissa spel är synnerligen bråkiga - Fallout 2 ex. krävde för mig en renderingsinställning i en .ini, och då har ändå GOG plockat bort många av de sega stegen med att dra hem och fixa in inofficiella patchar först, och göra diverse andra tweaks. Fas... 13/12 Den som inte har spelat Fallout än, ta för bövelen chansen att få det gratis och spela igenom det en gång! Det är roligt rollspel med svinbra musik och är relativt kort så att du kan klara det över julen utan att stressa. Ut i the Wasteland och utforska... 13/12 Köper man genom GOG så ska sånt vara fixat redan och inget pillande i configs behövs som jag förstått det. 13/12 Bara att tacka och buga GOG! 13/12 fallout 1 och 2 är ta mig fan dom bästa spelen som någonsin har gjorts. Tack GoG för detta, 13/12 Efter att nu på morgonen passerat gog.com, plockat upp fallout spelen och investerat i deras galna rea skulle jag nu behöva ett kraftigt snöfall över Göteborg som stänger ner alla vägar men låter el nätet fungera. Someone fix please. 13/12 Såg att Earthworm Jim var på rea med, så passade på :) 13/12 "We're currently experiencing server issues due to the highest traffic ever noted on GOG.com. We did anticipate much interest in our 2013 DRM-Free Winter Sale, as well as our Fallout 1,2, & Tactics giveaway, but the number of visits exceeded our highest... 13/12 Äger original-CD samt köpt det på Steam för att slippa använda just CD. Behövs trixas en del i configs för att få det att rulla helt och hållet. 13/12 Tack för tips! 12/12
Skicka en rättelse