Svenska #Paradox har avtäckt #Europa Universalis IV: Conquest of Paradise – den första expansionen till det mycket trevliga #Europa Universalis IV, som fick 4/5 i betyg i vår recension. I det strategiska tillägget blickar vi västerut, mot den nya världen.

Conquest of Paradise tillhandahåller en slumpgenererad version av den amerikanska kontinenten, för att ta tillvara känslan av att verkligen utforska en ny spännande värld. Vi kommer också ställas inför andra koloniala makter och förbannade urinvånare. Expansionen släpps den 14 januari till pac, Mac och Linux. Spana in utvecklarfilmen nedanför för mer information.

Har inte testat det, HOI är det enda jag spelat när det gäller paradox spel.. 14/12 hearts of iron är dock betydligt mer komplicerat än t ex Crusader Kings 2 som väldigt många fastnat för. 14/12 Go for it!, Lite högre inlärningskurva men så mycket roligare. Vill du komma undan billigt för att se om det är din grej så köp hearts of iron 3.. Det var där mitt intresse för denna typ av strategi väcktes... 14/12 Har alltid varit sugen på att prova på strategispel, men så fort jag kollar på videos av dem så får jag huvudvärk, fan så mycket att hålla reda på känns det som, och klöddigt ser det ut, men samtidigt verkar det roligt. 14/12 Men med den nya expansionen så kan man inte veta precis vart man ska bosätta sig i den nya världen för att få bäst start. Man kunde exploita det så lätt i det nuvarande spelet eftersom det finns guld överallt. Dra dit, ta alla de områderna och sen hyr... 14/12 Men planeten är fortfarande rund och man vet från början att det finns en kontinent på andra sidan havet. 14/12 Jag ser ett problem med den här sortens DLC och det är att det bidrar till att man skjuter på sitt spelande. 13/12 Nåja, de kanske utannonserade ett släppdatum och en trailer idag? Det hade de inte gjort innan. 13/12 Det är en del utav expansionen. Man kommer få välja om den amerikanska landmassan ska bli randomiserad. https://www.youtube.com/embed/WvktvCQqwk4 13/12 Jag saknar den sanna känslan av att vara upptäcktsresande på medeltiden. Finns det verkligen en kontinent på andra sidan havet? Eller är jorden platt och man faller över kanten? Eller bor det stora monster där? Ge mig lite autenticitet! 13/12
Skicka en rättelse