Väntan är mycket snart över. Idag följer Telltale upp 2012 års mest firade spel.

I skrivande stund är det ungefär sju timmar kvar tills första episoden av #The Walking Dead: Season Two släpps via Steam. PS3- och 360-spelarna behöver inte vänta mycket längre. #All that Remains, som den inledande delen heter, når respektive konsol under morgondagen. Spelet ska även släppas till Android, Ios, Ouya, Mac och PS Vita. Vi vet dock inte när, men håller er underrättade.

Uppföljaren tar vid efter föregångaren och dlc-berättelsen #400 Days och placerar oss i rollen som den unga, men härdade, Clementine. Fler hjärtskärande val väntar i den döende världen. Och vi får snart svar på om #Telltale kan trumfa det firade originalet.

Precis som sist består andra säsongen av fem episoder. Vi kan räkna med att de släpps med fyra till sex veckors mellanrum. Är du redo?

Underbart första avsnitt som inte gjorde mig besviken alls. Inget för dom med svagt hjärta när det gäller Clementine men jösses vad bra det här kan bli samtidigt som dom har även gjort valen mer lätta att välja imellan istället för det system när man... 19/12 Oj oj, vad de börjar starkt med denna episod! De verkar ha lärt sig lite tricks från The Wolf Among Us, då det är mer variation på eventsen, och känslorna flyger! https://www.youtube.com/embed/kFtOwsLkVlY 18/12 Tänk vad skönt det vore om alla bara kunde respektera vad man tycker om oavsett vad man personligen har för åsikt, men det skulle ju vara i den bästa av världar och den lever vi tyvärr inte i nu för då skulle jag inte behöva läsa Dizzs cyniska kommentar... 18/12 Haha vilket klappmongo dizz är 18/12 Snälla wallde, mata inte trollet. Det är som att nita hulken. ;) 18/12 Arrrggggghhhhh bara 1 kapitel.....Neeeeeej måste ha mera nu 17/12 Ja jag tycker ju om spelet? Se hur du kastar skit på det som om du gjorde oss en tjänst att berätta hur det VERKLIGEN ligger till... och försöker vara en duktig pojke? Exakt samma sak.. Om du tänker på det så kan det knappast vara så att alla konsumente... 17/12 Eller så har all olika smak och vi tycker att The Walking Dead är roligt och har en bra story precis som att några tycker Call of Duty är roligt och det är därför de köper det varje år? 17/12 De flesta konsumenter är så.. Se bara hur du försvarar spelet och alla som tycker om det som de vore duktiga pojkar. 17/12 Och du tror på allvar att ALLA konsumenter är så? Finns helt säkert ett gäng som inte har nån som helst förmåga att ta egna beslut och tar dem efter vad andra tycker. Och så finns de dem som har så pass mycket pengar att de skiter fullstänidig i vad de... 17/12
Skicka en rättelse