Det svenskutvecklade sandlådespelet #Just Cause 2 imponerade på mången spelare, men släpptes dessvärre helt utan multiplayer-läge. Tre år efter lanseringen kommer en modifikation som löser problemet. Den är gratis och går att plocka hem via Steam – där det även pågår en rea på grundspelet.

Hela 80% rabatt är det som gäller, och det ursprungliga priset sänks därmed från 140 kronor till 30. Ett utmärkt tillfälle för multiplayer-sugna att plocka upp ett digitalt exemplar. När detta skrivs pågår prisreduceringen i ytterligare 28 timmar, så det gäller att fatta inköpsbeslutet relativt snabbt.

Just Cause 2 på Steam

Min subjektiva åsikt om multiplayer-modden är att den suger! :) Ingen AI och ingen svart marknad, hela grejen med spelet är ju att man ska skapa kaos genom anfalla läger dyl. Eftersom det inte finns en enda AI så finns inga vakter, inga bilar som åker... 19/12 extremt kul att köra mp 19/12 Själv fan jag MP innehållslöst och meningslöst. Kul för dom som bara vill experimentera, men annars tycker jag inte det är mycket att hänga i granen. Men nu ska ju servrar kunna ändra regler och annat om jag fattat rätt, så om nån lyckas med att skapa... 19/12 Multiplayer-modden är sjukt skoj. 1000+ players på samma server blir kaotiskt, på ett bra sätt :D Och speciellt på flygplatsen. 18/12 Du får även Just Cause (1) 18/12 Det är med all sannolikhet Square Enix som sänker priset på JC2. ...och har det verkligen gått så långt att så länge man låter bli att motarbeta hackers så har man "modstöd"? Då är mod-scenen verkligen död. Avalanche har mig veterligen aldrig aktivt sup... 18/12 Arma 2 är väl ett glatt undantag till det där i så fall 18/12 Så, köpt till polarn inför lan i mellandagarna. :D 18/12 bara det att spel släpps med dlc(läs bf4/EA) gör en mörkrädd.. OT: förövrigt så är dessa utvecklare väldigt trevliga då jag har stött på dom ett flertal gånger, hoppas det går bra för dom. 18/12 Beror lite på, vissa utav grejorna är supersköna att ha med i spelet, de flesta dock är bara krimskrams man lollar runt med ibland :) 18/12
Skicka en rättelse