Under dagens Nintendo Direct fick vi bland annat reda på att en Zelda-spinoff med den tillfälliga titeln #Hyrule Warriors kommer att släppas under 2014. Ett annat spel som släpps under nästa år är #Super Smash Bros., i vilket du slåss med diverse bekanta ansikten från #Nintendos spel.

Som du såg är Rosalina och Luma två nya karaktärer som presenterats. När spelet behagar dyka upp på de svenska butikshyllorna är oklart i dagsläget.

Jag förstår inte heller varför du skulle köpa en konsol för ett spel. Man köper ju en konsol för att det finns ett flertal spel till just den konsolen + särskilda tilllbehör som man vill utnyttja. Förövrigt, så länge en spelseriers uppföljare bara blir... 19/12 Det är ju exakt samma med alla Cod spel som kommer ut, iprincip samma spel varje år. 19/12 Jo men det är ju klart att man fortsätter på en vinnande formula, men jag som inte har en wii u förstår inte varför jag ska köpa en för detta spel. Då kan jag ju lika gärna köra på min wii. 19/12 Men hallå, uppföljare. Det är väl för att det är kul som folk fortsätter köpa spelen, de har uppenbarligen hittat en vinnande formula, och i Smash-spelen ger de alltid fansen mer av vad de vill ha (förutom Melee-hardcore lirarna). 18/12 3D Worlds? Visst det är "ett plattforms spel" som det alltid varit men ingen bana är lik den andre, otroligt roligt spel. Likadant? Ganska stor skillnad från 480p --> 1080p. 18/12 Nice! Känner att det börjar gå ifrån "Undrar om man ska ha ett Wii U som komplement till kommande PS4:an" till "Undrar vad man ska ha en PS4:a till egentligen". Nintendo visar än en gång att lokal multiplayer fortfarande är relevant. 18/12 Varför ser detta nästan identiskt ut som super smash bros brawl till wii :/ 18/12 YEAH! That's mah girl!! http://fc07.deviantart.net/fs70/f/2012/123/d/6/the_wolf_by_dayzeehead-d4yfuzg.gif 18/12 Var är captain falcon? :'( 18/12 Om jag ska vara helt ärlig så förstår jag inte the big deal med detta spel. Visst dom är roliga, har själv Brawl och Melee men det är ju i stort sätt samma spel fast till en annan konsol och några nya karaktärer. Desamma med Mario kart. Känns som om Nin... 18/12
Skicka en rättelse