Vi vet fortfarande inte när #Nintendo behagar släppa ett releasedatum för #Mario Kart 8, men vi vet i alla fall säkert att den nya trailern för spelet är nästintill obehagligt mysig att kolla igenom.

Om du inte förstått hela grejen med #Mario Kart, kolla då in denna solskenshistorian om hur Gryffin Sanders räddat sitt och sin farmors liv. Om inte det behagar, bör du ta en titt på ett gäng fartftyllda bilder vi publicerade för ett tag sedan.

Ja exakt så är det ju :). 5-10 bra spel till varje konsol. Så har det blivit sedan Rare försvann inför gamecube då de blev uppköpta av microsoft. Microsoft fjorde en EA och pajade företaget. Nu är Nintendo själva, men för väl att de fortfarande håller... 20/12 Antingen får man ihophafsade halvmesyrer till spel med gimmicks och medioker grafik, eller så kommer Nintendo själva in i bilden och ser till att de absolut bästa spelen man kan föreställa sig släpps. Mario Galaxy var ju fullkomligt fantastiskt, och Zel... 19/12 TAGGAD!! Givet köp, fan håller på att bli en Nintendo fan boy tror jag. 19/12 Priset var bra. Förbokningspriset var billigare än vad den kostar i butik och jag tror inte det priset kommer gå ner närmaste halvåret iaf. Jag skulle nog förlora pengar på att vänta några månader. 19/12 varför hämta du ut en då om du visste att det inte fanns något till den en? 19/12 Hämtade ut en PS4 igår jag också. Den får dock samla damm ett bra tag. Inget som lockar på den direkt. Det blir Wii U och 3DS ett bra tag framöver istället. 19/12 Den enda som gör mig frustrerad är att allt bara kommer till nintendo's consoller. Jag vill inte behöva köpa en helt ny för att spela 2-3 spel. Det ska vara en platform för spel. Inte en uppdatering för några. Riktigt surt att man inte längre är 12 och... 19/12 det där såg riktigt sunkigt ut. sonic transformed däremot är riktigt häftigt och svårt. 19/12 Reko. Enderar att du säljer ps4an på tradera. Polaren fick mycker mer än va han betalade för den. För de pengarna kan du sedan köpa 3 wii u med ett par spel. Helt otroligt prisvärd. 19/12 Har en wii u. Helt fantastisk. Köpte mig även en ps4a på releasen. Suger hästballe, i alla fall tills metal gear och naughty dog släpper något spel... Nintendo levererar perfekta spel, behöver inte patchas, inte mikro transaktioner och inga dlcs förpeng... 19/12
Skicka en rättelse