Den ständigt försenade Warcraft-filmen ska slutligen spelas in tidigt nästa år. Duncan Jones regisserar storfilmen där vi sedan tidigare hittar Paula Patton, Ben Foster och Travis Fimmel på rollistan, där vi numera kan skåda ytterligare två namn.

Daniel Wu and Clancy Brown är det som kommer axla än så länge okända roller i Azeroths konfliktdrabbade värld. Wu har vi kunnat se i filmen Europa Report, Brown är rutinerad och återfinns i bland annat Nyckeln till frihet, Starship Troopers och Highlander.

Vi vet inte om Colin Farrell fortfarande är aktuell som en av huvudrollerna. Däremot vet vi att du just nu kan vinna ett komplett #World of Warcraft-paket i vår julkalender. Tävla här!

En av effektkillarna beskrev sedan nämde han Han i princip lovade Det finns ingen mening med att bli sönderhypad över löften från en skrytande filmskapare. :) Det blir säkert fint, men jag skulle rekommendera att du drog ner på entusiasmen tills du fakt... 30/12 Jag men precis, det jag menar, namnet klickar inte men du har med 99% säkerhet sätt något som han medverkat i. Jämförelsen jag gjorde var på en höft, man får tänka på att det finns i regel ingen aktiv "reserv" som varit med i 20-30 år, max 10-15 år. När... 23/12 Daniel Wu som panda? 22/12 Jag såg panelen på Blizzcon om filmen... Och blev superhypad. CGI:n kommer bli flera gånger över t ex Avatar. En av effektkillarna beskrev löven i Elwyn Forest som så nära verkligheten det bara går, Och sedan nämde han en detalj som barken på träden...... 21/12 kollade upp honom precis och det verkar som att han främst är röstskådespelare. De har jag väldigt liten koll på, men när jag hör honom så kanske jag känner igen honom. Men som sagt det finns mängder av skådespelare som varit aktiva i 20+ år som man int... 20/12 Ursäkta men den jämförelsen är inte i närheten till rättvis. Clancy Brown har varit interaktuell i all sorts underhållning som visats på en skärm/duk/scen i 20-30 års tid. Namnet kanske inte klickar när du ser han, men du HAR träffat på honom i en å ann... 20/12 Brown gjorde även en av rösterna i Westwoods "Lands of Lore 2". Han har varit med ett tag den där gubben. Då blir det i varje fall en snubbe som är bra. 20/12 Clancy Brown, given shadowpriest? kommer de finnas möjlighet för respecc i filmen? vem blir största e-bay'ern`? frågorna är många.. dock tror jag vi alla har hittat gold-farmarn.. (Daniel Wu) 20/12 Men dessa är inte reserver ;) Aja. nej jag förstår vad du menar. Lite dumt sagt av mig. Känner ändå att om man har intresse för film i liten som stor utsträckning borde iallafall någon av dessa skådisar vara bekanta. 20/12 Najs! Diggar Clancy Brown, riktigt bra karaktärskådespelare! Gillade honom i Nyckeln till frihet, Earth 2, Carnivale osv, ser intressant ut! 20/12
Skicka en rättelse