I nästa del av #Dragon Age-sagan axlar vi rollen som en ledare för organisationen Inquisition. Det handlar i traditionell fantasy-andra om att bekämpa ondska med vapen och magi, men det bjuds också på lite smakfullt sex om vi får tro #Bioware själva.

Lyckades man inte släcka informationstörsten med vår förhandstitt eller det 30 minuter långa läckta klippet med gameplay, har utvecklarna publicerat ett blogginlägg där de berättar lite mer om arbetet med spelet. De visar också upp bilder från den tidiga alpha-versionen, som ni i vanlig ordning hittar nedanför.

First person känns ju inte rimligt i Dragon Age. Men jag känner ändå att third person kommer distansera spelaren olyckligt ifrån dom vackra miljöerna. Jag hade gärna spelat det i first person när man navigerar runt i världen och sen top down i strider. 21/12 Konceptbilder är ju trevligt, men det säger i princip ingenting om spelet. Jag kommer vara jääääävligt passiv inför Inquisition, fool me once... 20/12 Lol här kommer "casuals" fram igen, man behöver knappast vara nån hardcore gamer för att lira dao. 20/12 Det var en jävla skillnad på Dragon Age: Origins och dragon age 2 ... I 2an hade man i princip noll möjlighet att styra vad ens karaktär var för klass (I 1an hade man 3 olika arkityper med upp till 3 extra träd att välja mellan utav en total 6 stycken.)... 20/12 Darkspawnsen såg fruktansvärt fåniga ut enligt mig. Instämmer, de kommer tappa sina gamla fans eller har redan gjort det men de får fler nya och det vet de om. Det där med att Dragon age skulle vara den spirituella uppföljaren till baldurs gate höll int... 20/12 Tyvärr så kommer dom aldrig återgå till DAO stilen med tanke på att dagens "casual" folk tycker att det är för svårt. Har inga höga förhoppningar på 3an efter vad dom gjorde med 2an. 20/12 Folk som inte gillade art direction i DA2? Whaat? Förutom allt återanvänt fanns det väl ändå lite att klaga på? 20/12 Gillade verkligen gameplayvideon från finska expon från ett tag sedan. Har absolut inga problem med denna art direction heller - jag kan inte riktigt förstå vad som var fel med DA2 i folks ögon när det gäller det? Det enda jag kan komma på var egentlige... 20/12 SMINK! xD http://bilder4.egmont.se/cache/c6/c640/YTo2OntzOjI6ImlkIjtpOjg5ODEwMztzOjE6InciO2k6NDU1O3M6MToiaCI7aToxNjAwO3M6MToiYyI7aTowO3M6MToicyI7aTowO3M6MToiayI7czo0MDoiYzY0MDc1MmVkNjdiZjllMTZhYjM3ODUwYjdmZjg4N2FmMDRmZGMzMSI7fQ== 20/12 Demografi (av grekiskans δήμος, démos, "folk", och γράφω, gráfo, "skriva") är vetenskapen om en befolknings fördelning, storlek och sammansättning. Demograf är en sådan person som sysslar med detta. 20/12
Skicka en rättelse