När den rödklädda glädjespridaren skulle göra sin världsturné förra året var det ont om Wii-konsoler i packningen, och bristen på #Nintendos spelmaskin höll i sig långt in på året. Även till årets jul verkar det vara ont om vita lådor att slå in, frontmannen Reggie Fils-Aime säger till Next-Gen att han inte vågar garantera tillgången till inför hetskonsumeringens högtid.

We're working very hard to make sure that consumers are satisfied this holiday, but I can't guarantee that we're going to meet demand. As a matter of fact, I can tell you on the record we won't.

Om det ligger sanning i hans ord det eller om det är sätt att trissa upp försäljningen går det bara att spekulera i.

Halo 3 och Bioshock finns till Xbox 360 :-D 03/10 fortvarnade dåligt med bra spel till wii :/ 02/10 Jag har vänt ryggen till Sony, jag var först på plan att köpa både PS1,PS2 och PSP och det tog år innan(iofs inte för PSP) de bra spelen började komma och då hade priset dessutom rasat till mer normala nivåer. Sony har lurat mig en sista gång, det blir... 02/10 då kanske du skulle ha en 360 också där finns det en del bra online spel. och en 360 premium är inte dyr. fast det är klart det blir dyrt och köpa spel till många konsoller. 02/10 Om jag har cash på kontot så blir det nog en Wii till jul...verkar precis som andra har sagt att det inte berör Sverige speciellt mycket. Ser ju flertalet Wii i varje butik nu förtiden. Fast jag skulle bli riktigt imponerad om de lyckas hypa konsollen... 02/10 Det kommer nog säljas många Wii till jul. Ett påstående om "brist" på produkten, lågt pris, hypad underhållning och tjatiga barn leder ju bara till en sak, hetsköp. Sen upptäcker ungarna att man måste anstränga sig för att spela och kommer tjata om att... 02/10 när skulle nintendo släppa sin *omskakande nyhet* eller vad dom kallade nyheten dom ska berätta om ? 02/10 Pajjas maskin. Kul den första veckan. Och vad är det för spel ? Nintendo hysteri, billig men är den så billig endå ? xbox, ps3 är det som gäller om man är äkta gamer för branshen luktar häken. Jvla rörelse makapär. Vill jag gyma går jag till gymet. Har... 02/10 Han syftar nog mest på den japanska och amerikanska marknaden, möjligen delar av europa med, men i Sverige är det ganska lätt att få tag på en Wii nuförtiden. 02/10 Kvalificerat "marketspeak"...Försäljningen har väl dalat lite nu när nyhetens behag är över... Fortfarande löjligt dyr konsol, du får ju en mycket bättre Xbox360 för de pengarna. 02/10
Skicka en rättelse