I mars är det dags att beväpna sig och science fiction-kriga på en konfliktfylld planet. Utvecklarna #Respawn Entertainment debuterar med sitt onlinespel #Titanfall som med hjälp av enorma titaner ska försöka piska #Call of Duty-serien.

Under VGX-galan fick vi stifta bekantskap med två titaner i en trailer. Eftersläntraren som kallas Atlas får ett eget klipp där vi får veta lite mer om dess olika egenskaper. Räkna med bråk i klippet nedanför.

Lite förvirrad, de två sista klippen visade upp ett par tunga presentationer av två olika robotklasser. Den här visade upp en...robot, med ett...vapen. Vad är den bra på liksom? "Näe'setteru den kan plocka upp grejor...och springa runt och sådär" eller? 27/12 Du har så rätt. Ber om ursäkt ifall mitt senaste uppfattades som drygt. Undrade mest rent allmänt vad som var nytt då jag själv inte har jättekoll på det här spelet. Och jo, sättet spelaren rör sig på är helt klart intressant! 26/12 Fotsoldaternas stora rörelsefrihet är det som lockar mig mest, konceptet har inte använts i det här sammanhanget förut och det omdefinierar hur den här typen av spel vanligtvis spelas. Eller har du exempel på andra spel som liknar Titanfall? 26/12 Tvilvar på att Titanfall kommer att dedikerade servrar det kommer att bli Microsoft cloud lösning istället azure. :/ 26/12 Ja varför görs det massor med reklam för vapen? Även om den inte visas på TV4 så finns det nog en hel del reklamfilmer för militären där ute. https://www.youtube.com/embed/6rXc9FUGfEU 26/12 Aj... 26/12 Det argumenterar åt båda hållen. Verkligheten är grå n dat kinda shit ju knåvv. 26/12 Blablabla...jag håller med, för det känns som att det argumenterar till min fördel. :) 26/12 Detta stämmer inte riktigt. Man har samma administrativa möjligheter på en vps/cloud-server. En fullt dedikerad server kommer visserligen ge allt sitt stånk till det den är ämnad att göra. Men det fungerar bara fram till vad den servern klarar av. En... 26/12 Läste du ens vad jag skrev? Framtiden...hallå! Det är så vi andra tänker när vi inte är fast i leran. Vad kan man göra med ny teknik? Red: Usch, vad jag lät otrevlig där. Inte min mening:) Eller? Jo,lite kanske, men ändå. :) 26/12
Skicka en rättelse