Vårt supporterprogram blev en formidabel succé. Det är tack vare detta vi fick en andra, awesome säsong av Fragzone. Som tack för ert stöd fick ni både PC Gamer-prenumeration plus en skön musmatta från Qpad att pynta skrivbordet med. Den senare gick åt i en rasande fart och efter 400 skickade ex hade vi inte fler. Men nu ger vi dig en ny chans att skaffa en musmatta – en sista chans.

I skrivande stund har vi drygt 460 helårssupporters. När räknaren stannar på 500 är det också slutet för musmattorna. Men det finns fler fördelar med att vara supporter. Du får rabatter på tidningsprenumerationer, särskilt utvalda produkter på Webhallen för en billigare peng och en bannerfri sajt. Dessutom gör du att vi kan satsa på schyssta projekt, som till exempel Fragzone.

Som om det inte vore nog får de som är supportrar efter nyår vara med i en utlottning och få chansen att spendera en heldag på redaktionen: Utmana redaktörerna, bli åksjuk av Oculus Rift och lira Playstation 4 och Xbox One tills du stupar. Resa och övernattning ingår självklart också i vinsten.

Och förresten, de som blev helårssupporters efter att mattorna var slut får självklart också en.