Det nya året lurar runt hörnet och många är vi som ser fram emot ett hektiskt spelår 2014. Även de som drar nytta av vår kärlek till spel blickar framåt, i det här fallet pratar vi om #Sony. De har nu sammanställt en lista med 20 titlar du måste spela på din nyinköpta PS4.

Bland dessa titlar hittar vi #The Crew, #The Witcher 3 och #Metal Gear Solid V. Vi här på FZ är säkra på att våra klartänkta läsare kan få antalet måsten att stiga till 40.

Hotline Miami var nog det sämsta spel jag någonsin kört, och jag har kört riktigt dåliga spel som t.ex. Total War Rome 2 och Saints Row 4. 28/12 Hehe, skulle gärna vara bra på det, men ovanan är ett för stort berg att bestiga. Håller mig nog till PC'n när det gäller alla typer FPS och liknande. Vet inte varför, men jag känner mig både oinsatt och obekväm (antagligen för att jag är oinsatt) med... 28/12 fyyyyfaaan vad bitter, vill inte veta hur du blir när du fyller 70 28/12 Bärs och storbilds TV är inte konsolexklusivt ;) ( Sen tycker jag att bättre grafik och högre framerate ger en bättre inlevelse och spelupplevelse. ) Enda anledningen att spela på konsol är på grund av enstaka exklusiva titlar, om man tycker det är värt... 28/12 själv föredrar jag handkontroll i SP spel (fps och dyl) det ger en dynamisk och mjuk känsla i rörelserna än att spasma runt med musen med 8000dpi..i multiplayer är så klart mus och tangentbord att föredra :p 28/12 Cred till kebbe som vågar sticka ut hakan... och jag håller med. Jag har tyvärr mycket lite tid att spela så jag måste prioritera hårt och då blir det den där "bittra" sållningsprocessen. Det ska dock bli tid för Witcher 3 under 2014 - på PC givetvis. 27/12 Det är i princip bara ett spel som jag är intresserad av på någon av next-gen konsolerna atm och så är det inte med på listan :(. Guilty Gear Xrd! 27/12 Vilken rubrik.... aftonbladet.se 27/12 I vår så kommer jag att njuta av infamous"3" och the witcher3 på ps4. Dark soules2 och the stick of truth på ps3 & FFHDX på PsVita. Men troligtvis så blir det några till! Just nu så njuter jag stort över Asscreed 4 på ps4an otroligt skönt spel & jag som... 27/12 Elder Scrolls Online, Thief och Watch Dogs var anledningen till att jag skaffade en PS4. Lägger även till The Division och Witcher 3 efter detta klipp :) 27/12
Skicka en rättelse