Den här månaden släppte #Rockstar lös beta-versionen av de verktyg spelarna kan använda för att skapa egna kartor i #Grand Theft Auto V. Det är onlinespel som står på menyn och över en miljon kartor, som i spelets universum kallas för jobb, har hittat ut till allmänheten.

Rockstar har verifierat de tio bästa av dessa, vilket innebär att de får extra uppmärksamhet och är spelbara på båda formaten – oavsett om jobbet skapades med en Xbox 360 eller Playstation 3. Det rör sig om deatmatch-slaktande eller racing och vi får blanda annat bråka på en bro och köra så fort vi bara kan nere i hamnen. Läs mer om uppdragen på den officiella hemsidan.

olafpawbelt Vart hör dom hemma då? det handlade om gta och inget annat. -Skrev du, och för att svara på din fråga så är svaret; Ditt inlägg hör hemma i GTA tråden. Artikeln handlade om beta-versionen av de verktyg spelarna kan använda för att skapa egna... 29/12 Kan inte folk börja städa upp lite när dem skall citera någon? Man behöver inte ha med hela konversationen när man skall skriva något. Det blir bara jobbigt när 4inlägg tar upp halva kommentar fältet då de citerar en 10+ kommentarer lång konversation. 29/12 Gta iv gick inte så bra på min förvisso rätt dåliga burk när det kom, men när jag köpt ny och de patchat lite så flöt det fint. Auto-aimen är orsaken till att jag bara spelar på pc, jag kan iaf inte sikta bra nog med en tv-spelskontroll för att det inte... 29/12 Vart hör dom hemma då? det handlade om gta och inget annat. 29/12 Det har med gta att göra så det är visst artikelrelaterat. Plus jag trodde det var meningen att man ska diskutera i kommentarerna? 29/12 Schysst. Men nu får ju vissa av er här ta och sluta upp med att citera varandra hela tiden. Ni tar ju upp mer än halva kommentatorsfältet. Ja, jag tänker på dig olafpawbelt och XxshadowxX. Inte var det artikelrelaterat heller. Ni kan ju hellre skicka... 29/12 Jag tycker singleplayerdelen i GTA V var superb på PS3, och jag körde genom hela 100%-checklistan. Nu vill jag bara ha en rejäl PC-version så jag får vrida upp grafiken till max, börja modda och förhoppningsvis få en bättre onlineupplevelse. 29/12 Utmärkt med knappa 30 fps. Javisst! 28/12 GTA5 är grymt bra som vi flesta vet, men Rockstar har aldrig varit kända för göra bra PC ports av sina spel, eller vem det nu är Rockstar hyr ut jobbet till? ;) Men vill ha ha ha den på pc, eller åtminstone på ps4:an... 28/12 https://www.youtube.com/embed/8c6T13W7dr8 Nu när vi ändå pratar GTA, har någon av er här testat denna mod? Hur är det funkar det bra? 28/12
Skicka en rättelse