I #Prison Architect bygger vi våra drömmars fängelse (om man drömmer om att bygga sådana) för att hålla koll på högriskfångar och tjäna en liten slant på kuppen. Spelet befinner sig i köpe-alpha och har kommit fram till uppdatering nummer 16.

Man kan läsa allt om uppdateringen på det officiella forumet och i filmen nedan. Det som sticker ut lite extra är den artificiella intelligensen som har fått sig ett ordentligt uppsving. Fångarna är smartare och arbetar mer effektivt, men är också mer benägna att fly fältet om du lämnar en dörr öppen. Ju farligare fånge och ju närmare han befinner sig utgången, desto troligare är det att han lägger benen på ryggen.

Man kan också placera interner i olika delar av fängelset beroende på olika kriterier. Praktiskt om man vill bygga en avdelning speciellt utformad för de allra farligaste banditerna.

Hmm det kanske är värt att skaffa sej detta iallafall? har kollat på ett gäng gameplay vedios, men ej fasnat än. Men det kanske är roligare att lägga vantarna bakom musen själv? 30/12 Bra spelidé, kul att spelet är uppskattat. 30/12 Jag har spelat sen någon väldigt tidig version (minns inte exakt men ett bra tag innan det fanns på Steam iaf) och visst har det varit lite buggigt ibland men överlag fungerar det ändå väldigt bra. Sen det kom på Steam så har jag loggat 28 timmar i spel... 30/12 Helt underbart spel. Lite så att man längtar tills det är helt klart för att se allt som de har lagt in tills dess :) 30/12 Åtgärdades inte det i förra eller förrförra uppdateringen? Jag har inte spelat på ett bra tag men följt uppdateringarna. Dom visade hur ett tidigare enormt och laggigt fängelse faktiskt fick spelbar framerate. I den här sa han ju att snubben som jobbat... 29/12 Ser fram emot detta. Var lite småsugen när det var på 50% men jag pallar verkligen inte spela en alpha när det finns så många bra färdiga spel. 29/12 Samma här, men jag är övertygad om att det blir ett underhållande lir. :) 29/12 Varit sugen på detta länge men väntar nog tills det officiellt är i beta. 29/12 Börjar lagga fruktansvärt mycket när man har byggt typ ett medium fängelse -.-" Lite irriterande, kanske denna update fixar det =) 29/12 Skulle inte spenderat så mkt tid om det var ospelbart! :D Helt klart värt det, kommer uppdateringar hela tiden som fixar och lägger till nya saker 29/12
Skicka en rättelse