Redaktionen har tyckt tillräckligt. Nu är det läsarnas tur att rösta fram årets bästa spel.

Nu är det din tur att utse årets bästa spel, och som du säkert är väl medveten om är det känsliga saker. När vi häromdagen publicerade vår lista över årets tio bästa spel fick vi både medhåll och mothugg. Somliga blev upprörda. Somliga blev väldigt upprörda. Hur kunde vi utelämna #The Last of Us och vad sjutton gjorde #The Wolf Among Us på listan? Det har ju bara släppts en ynka episod!?

Nu kan du ställa saker och ting tillrätta, tillsammans med övriga FZ-läsare, genom att rösta fram läsarnas topplista över 2013 års bästa spel. Du kan rösta på högst fem olika spel och i den drygt 100 titlar tunga listan undertill hittar du förhoppningsvis vad du söker. Gör du ändå i det får du (1.) skälla på oss och (2.) välja det allra sista alternativet. Se nu bara till att rätt spel vinner!

Absolut inga konsoler. Du kan ordbehandla, programmera, surfa och göra allt man kan göra på en vanlig PC. Konsoler är låsta apparater. 12/01 C64 och Amiga var i stort sett konsoler. Gjorda för att spela på och skulle man jobba var Workbench inget att hänga i julgranen. 12/01 Den enda konsol du ägt var inte ens en konsol..........sorgligt att du missade allt som 68xxx-serien bjöd längst vägen fram till x86-prylar som faktiskt gick att spela på :) 12/01 Den enda konsol jag ägt var en Commodore 64 med underbara kassettband , sedan dess har det dock vart x86 som gällt... 03/01 Jag har PS Vita, körde Uncharted: Golden Abyss. Det var 95% film och en skvätt spel. Men på PS3/4 lär det väl vara bättre? Skulle väl gärna se separata listor för PC, xlåda, PS3/4 och "bärbart". För mig tex har Assassin's Creed: Liberation (PS Vita) var... 03/01 Det är många här som har fel smak, och som behöver gå klubbens smakskola. Rätt åsikt är: Spelåret 2013 var utan tvekan tveksamt. God insikt: Det hade varit mycket lättare att rösta emot titlar. Bra kommentar: Det är också en tabbe att ha konsolspel på... 02/01 Hur då? 02/01 Då borde du testa Uncharted. 02/01 Helt tokigt att/om inte Tomb Raider vinner. Mest underhållande och gripande jag spelat på säkert 10 år. 02/01 Om du gör antagandet till att det är den enda lilla delen av storyn, visst då suger den, men storyn är så jäkla mycket vidsträckt än så. Här har du en playlist av en snubbe som går in djupt i storyn av alla bioshock spel (Och andra spel). http://www.you... 02/01
Skicka en rättelse