#Microsoft har som bekant börjat dela ut gratisspel som bonus till de som betalar för onlinetjänsten Xbox Live. Med det nya året kommer nu nya spel att försvinna in i, och dessa är #Sleeping Dogs och #Lara Croft & The Guardian of Light.

#Sleeping Dogs kommer göra entré på Games With Gold den förste januari och finnas kvar till den 15. Efter att spelet gjort sin gratistur kommer #Lara Croft & The Guardian of Light och byter av fram till månadsskiftet.

Du betalar för att få hyra spel och det är inte så dyrt även om du inte får behålla spelen. Om du tex. köper spel på steamrea och köper några spel som Skyrim, Bioshock eller liknande så kostar spelen allt mellan 50 till 200kr. Så tre till fyra spel kost... 02/01 Det är ALDRIG OK att betala 2 ggr för att får spela ett spel, förutom spel med månadskostnad (MMO's). De som köper guld är en del av problemet. Jag fattar verkligen inte logiken. Köp spelet, sen betala en gång till för att få lov att spela det? Tack,... 02/01 bortsett från att många utav spelen inte går att spela på ps4an öht. Dealen med gratis ps4-spel lär nog inte komma på ett bra tag. Att få gratis PS Vita-spel är ju väldigt ointressant om man inte har en PS Vita. 31/12 Dock så kan du spela spelen hur länge som helst på Xbox Live. Sony låter er bara hyra spelet en viss tid. 31/12 Generation gratis vill ha det senaste och dyraste, helst för tji och ingenting. :) 31/12 Folk är förvirrade över ps+ för att dom inte bryr sig vem vill ha fler spel att spela en man hinner med? Sen så förstår dom inte ps+ till 100% så folk missar nog endel spel. För dom idag som har ps+ men inte alla ps konsolerna(vita 3 &4) gå in på ps sto... 31/12 Du får spela dom så länge som du är PS+ medlem. Var tvungen att byta till en 1TB SSHD för att jag fått så många spel jag inte ännu hunnit spela igenom. Om ditt PS+ tar slut är det bara att skaffa det igen i framtiden så får du alla spel du haft under... 31/12 Ja, och självklart måste vi ha det allra nyaste helt gratis för att bli nöjda va? Snacka om att folk är giriga och bortskämda. Spel med några år på nacken kan lika gärna vara skit bra med. 31/12 MS släpper oftast spel som har några år på nacken medans Sony har titlar som är ganska nya. 31/12 Rätta mig om jag har fel nu men, syftar du på att ps+ är så nytt att det är bara ty någon månad gammalt? I såna fall ber jag dig att tänka om. 31/12
Skicka en rättelse