Att #Battlefield 4 har stora problem vet de flesta vid det här laget, men om du inte har en aning om vad det handlar om är det bara att spana in rubrikerna på vår samlingssida för spelet. #EA och #Dice satsar helhjärtat på att få upplevelsen i dugligt skick, och tills dess är alla tillägg i form av mikrotransaktioner skjutna på framtiden. Detta inkluderar även den kostnadsfria AMD Mantle-uppdateringen.

AMD Mantle är en teknik för att förbättra prestanda för pc-spelande, och man kan läsa ett inlägg på den officiella hemsidan för att lära sig mer. Den skulle anlänt under december månad, men här är vi på månadens sista dygn och har ännu inte fått någon patch. Pcper rapporterar uppgifter från AMD som gör gällande att uppdateringen kommer i januari istället.

Tråkigt att höra du inte gillar BF4. Min fru exempelvis hon är lite mer av Sims-spelare, hon gillar inte att spela det heller. De hade en lite jobbig start på grund av de klara förbättringar de annars var ute efter att lösa gällande datorer som kan hant... 03/01 Spelet är rätt tråkigt med, nu har jag i och för sig bara testat betan på xbox men bara då fick jag bilden att det kommer vara rätt långdrygt. Jag kommer självklart ändå köpa spelet vid ett senare tillfälle då det sjunkit i pris av just anledningen att... 02/01 Mantle skall vara öppet för Nvidia om jag förstått det hela rätt. Spännande :) 02/01 Alla spel måste inte vara roliga för just en person. Dock så klagar du på buggar nu och inte hur tråkigt spelet är. Är det dåligt för att det är tråkigt eller för att det är buggigt. Ja, det finns massor av såna som du som dömde spelet redan från början... 02/01 Jag ser spel för hur roligt det ska vara, då bryr jag mig absolut inte ett dugg om grafiken då grafiken inte är viktig alls för att tilltala en person. Det är ytterst viktigt att dom flesta buggarna är borta, av vad jag ännu läst så har flertalet än pro... 02/01 Ingen "skyddar" DICE. Det är dock skillnad att ge spel kritik och överdriva sin reaktion så som du gör. BF4 var buggigt som fan och de har de fixat till stor del. Att dock bara se buggarna som fanns och inte spelupplevelsen i MP, grafiken, ljudet mm är... 02/01 Du vet inte vad ett troll är så håll igen redan nu, och för deta andra dom liren var mindre buggiga om man jämför med bad campany 2, bf3 och b4. Men ja justja här skyddar folk dice och bf, 02/01 För dessa spel var inte fulla av buggar.. Nää då. Hata mer på dice era patetiska troll. 02/01 För dem som är nyfikna på Mantel i lite tech-demo utförande, kan jag rekommendera denna presentationen. https://www.youtube.com/embed/phLWopyg26c Finns en betydligt längre gällande detta klipp på ca 40 minuter om man vill veta lite mer än bara se det... 02/01 Utgår man efter hur bra bf1942, bf vietnam och bf2 samt kanske bf 2142 var så kan man ju faktiskt ta rätten till sig att säga dom endast tänker på pengar och inte jobbar med sin produkt. För dom har en hjärna att tänka med för att fatta att man inte slä... 01/01
Skicka en rättelse