#Warframe var som bekant en av lanseringstitlarna till Playstation 4, men spelet har sedan tidigare funnits tillgängligt till PC via Steam. Nu verkar det som om alla Xbox One-fans kommer kunna leka cyber-ninja i framtiden.

Spelet håller nämligen på att åldersklassificeras för Xbox One, vilket du kan se på den här skärmdumpen. Vilket även All Games Beta rapporterat om. När och om spelet faktiskt dyker upp på #Microsofts nya monster konsol, det har vi ingen officiell information om.

Trevligt att höra, warframe är ett riktigt kul spel att lira med polare, lite som borderlands men mer belönande och mångfacetterat. Spelet utvecklas aktivt och blir märkbart bättre över tid, dessutom lyssnar utvecklarna på spelarna. :) Kul med ett f2p... 01/01 Jo, jag misstänker något sånt, men man ska inte behöva trycka på Z ifall man vill se sina kompanjoners healthbars, det ska vara automatiskt på. Sen har man en röd linje som visar hälsa men ingen blå linje för att se hur mycket sköldar dem har kvar, det... 01/01 Konsoles baby (; 01/01 Vad jag förstår så spelar det lite samma taktik som MMO's för att få spelare att grinda samma kontent om och om igen för ovanliga belöningar etc. Och dras således med samma problem (för spelare som inte vill grinda timme ut och timme in). Inget fan av... 01/01 Har ungefär 40 speltimmar. Om det blir någon omväxling, nja, det kan man väl säga. Just nu så består spelet mestadels av att bygga nya vapen och Warframes och att göra de olika Alert och Operations uppdragen. Titt som tätt kommer ett evenemang med någon... 31/12 Har spelat det på PC typ 10 timmar, är mycket roligare om man är fler! 31/12 Är det någon som spelat det här mer än 10-15 timmar? Det är ungefär vad jag spelat och jag tycker att det blev väldigt enformigt. Blir det någon omväxling längre fram? 31/12 Och inställsam :D 31/12 Naw, du är ju allt för härlig ;) 31/12 Om jag inte hade jobbat, då hade jag inte fått "träffa" dig och alla andra goa människor. Det är värt det! 31/12
Skicka en rättelse