Det har börjat cirkulera rykten som gör gällande att #Bungie kommer att köpa sig loss från #Microsoft som i dagsläget äger företaget. Anledningen till detta ska vara att de vill arbeta på något annat än Halo-serien och få mer kreativ frihet. Det är dock svårt att se varför #Microsoft skulle släppa taget om sin guldkofabrik men i ett uttalande till Eurogamer hävdar de förvånande nog inte att det hela är ett rent påhitt, utan nöjer sig med konstaterandet att de inte tillkännagivit något sådant:

There's been no such announcement. We continue to celebrate the tremendous success of the global phenomenon that is Halo 3.

Mmm, man får ju hoppas att det stämmer, och att Bungie tar och utvecklar Oni 2, och tar med multiplayerdelen och jätteroboten som skippades i ettan. 03/10 Jag tror att Bungie köper upp Microsoft och tvingar dem att släppa en ny version av Vista som kan köras på bara 640k. Jag kan såklart ha fel. 03/10 Det beror på hur duktiga advokater microsoft hostar upp. ;) Skämt åsido, oavsett hur taskigt företagsklimat de har i USA så tror jag inte att folk skriver på vilken skit som helst när de blir anställda. De anställda har nog inte direkt sagt upp rätten... 02/10 åååh snälla låt Bungie sparka Bill rakt i pungen... pengarpungen alltså... Vad trodde ni!? Va barbariska ni är !! 02/10 Yaah, Bungie har juh gjort gammla godingar som Abuse, Marathon och Oni. :). Vore kul om dom började jobba med något nytt nu när Halo berättelsen är avslutad. \o/ 02/10 aha bungie blev uppköpta av kakmonstret :) 02/10 BangBoomBang- Bungie var ett eget företag men dom blev uppköpta och flyttade för en sju år sedan. ptr- Nej det gjorde jag inte. Använd valfri sökmotor och läs lite. 02/10 Bungie var en självständig utvecklare i ca 9 år innan MS gick in och köpte upp studion 02/10 Utvecklarna får väl sluta och starta ett eget företag bara? Inom denna typen av företag är de anställda värda ALLT. Så vad skall de göra liksom? kedja fast dem vid sina stolar? 02/10 tycker det ändå är lite konsigt, för det är ändå ett företag som microsoft skapat ? så att det ska ingå i ms koncernen, hur kan dom då bryta sig loss när bungie är ms ? eller är bungie ett fristående företag som ms bara hyr ? 02/10
Skicka en rättelse