Runt årsskiftet bytte de tre första #Fallout-spelen ägare från #Interplay Entertainment till #Bethesda Softworks. Detta har resulterat i att spelen försvunnit från både GOG och Steam, men Bethesda försäkrar att de hårdnackade rollspelen redan är på väg tillbaka.

– Vi arbetar för att de klassiska Fallout-spelen (1,2, Tactics) ska återvända till Steam. Vi uppdaterar er när de är tillbaka, meddelar företaget via Twitter.

När någon frågar dem om spelen även kommer tillbaka till GOG svarar de att den första prioriteringen är att få ut spelet på Steam.

Jo fan, GOG.com har haft en promo vid en stor holiday sale där Fallout 1 var 'free to claim for ever' i 48h. Kom ihåg att fz hade en artikel om det. http://www.fz.se/artiklar/nyheter/20120406/passa-pa-att-skaffa-fallout-gratis-medan-du-kan 06/01 Har testat Fallout 2 på min iPad Air men det är ospelbart segt av någon anledning. Vi snackar ca 10 fps och då är det ändå utan musik och ljud. Om någon nu känner sig sugen på att jailbreaka och testa så räkna med att bli besviken. 06/01 Så därför var det gratis på GoG. Well played GoG. Well played. 04/01 Heh.. Ja jag har övervägt att prova det där. Men verkar lite instabilt med krasher ibland och interfacet, som är mitt huvudsakliga problem, är ju ändå detsamma. Grafiskt sett tycker jag Fallout-spelen duger, så just "HD" är inte något jag behöver. Men... 04/01 Fallout 1 går tydligen att spela på mobilen. https://www.youtube.com/embed/C7MWMInQeCE Fan, nu vart man ju klart sugen att lägga in detta på mobilen. Klart bättre tidsfördriv än arga fåglar eller ordkrig. :) 04/01 Ehm, vart skulle problemet sitta? Nu för tiden kan du fylla på mobilerna med flera gig extra om du vill, och för det andra så finns ju redan gta 3 och gta san andreas till mobilerna. Vad jag vet är gta 3 någon gig till mobilerna då jag själv äger det. 04/01 Men det finns ju mobilspel som ligger på 1-2 gb nu och vad är storleken på de gamla fallout ? Man kan ju liksom spela Starwars Knights of the old republic och Gta San andreas på mobilen. 04/01 Tror dessvärre att de skulle bli aningen för stora för att ladda ner och spara på en mobil. Visst det går ju men det är ju inte spel på 10mb vi talar om :) 04/01 Baaah.. Hade hoppats på att de plockades bort för att göra plats för HD remakes med vettigt interface, kanske (även) mobila versioner. Ber om ursäkt om jag hädar. :) Men jag vill verkligen uppleva de första Fallout-spelen och tycker de verkar ypperliga... 04/01 mm obsidian dräggel..men dom jobbar på sin kickstarter nu ! its gona be grajt 04/01
Skicka en rättelse