På 90-talet var det alltid en massa marknadsföringssnack om "#diablo|Diablo-dödare" men någon sådan dök aldrig upp. #Hellgate: London, skapat av ett gäng gamla #Blizzard-anställda, kanske kan komma undan med titeln men av Shacknews betaintryck verkar det behöva en del puts innan det når butikshyllorna.

Maybe the best thing I can say about Hellgate is that I wanted to keep playing. Even after putting up with a horrendous spate of annoying bugs and a torturous amount of downtime, I was still hooked. It grabbed me from the first moment, and though it's been doing its best to shake me free, I'm still looking forward to hitting that next level. All this drug of a game needs is a round of QA and an expanded soundtrack.

Hmm blev sugen på att lira Diablo II om inget annat. Funderar som bäst på om jag har kvar mappen på datorn hemma, eller om jag till sist slängde ut den häromveckan efter att den legat och dammat i 5 år. 03/10 Tyvärr så är det så att vissa dagar orkar man läsa och andra inte. Alltid bra att det finns variation ;P Kan ju alltid vara bra att veta vad man gör, men det lilla man behöver får man nog reda på ;P Jag måste erkänna min synd; "Jag brukar ibland bara... 03/10 "Sure, there's always story in there somewhere, but who has time to read dull RPG quest descriptions these days? In the interest of sanity, every quest can be added without so much as reading a single word of inane NPC babble. Those who wish to particip... 03/10 Storyn verkar ju ball iaf, hoppas det blir bra! 03/10 förhandstitten har verkligen slagit huvudet på spiken. Både fördelar med spelet och de allt för ofta förekommande buggarna beskriva synnerligen väl. Jag för min del är övertygad opm att det är ett spel Jag kommer att sitta år med och det är därför ett... 03/10 Skön mening det där! En sak är stensäker, det skulle kunna vara så att det, om gud vill, eventuellt, är så att jag vet att kanske kommer en uppföljare... =P. On topic, det kom en uppföljare eller två till warcraft, fallout börjar yngla av sig, starcraft... 03/10 Det verkar lite tufft men jag stör mig på guildwars-typen, det känns inte som ett mmo på något sätt för mig. Jag vill kunna ränna in i folk ute i världen osv. Så jag tror jag hoppar över erfarenheten. 03/10 Efter att spelet betan ett tag avbokade jag oxå det. 03/10 Finns singelplayer, och multiplayer är massa olika instanser...så MMORPG? nja, skulle inte kalla det massivt direkt. Multiplayer fungerar på samma sätt som Guildwars för övrigt. 03/10 Bådar inte så gott nej, speciellt inte när de previews man läst inte heller dryper av lovord.. och är det nått som brukar vara redigt mycket hype och lovordande så är det just i previews. Tror på medelmåttiga betyg faktiskt. 03/10
Skicka en rättelse