För några månader sedan kunde du spana in gameplay från #Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, ett spel som för in serien i framtiden och samtidigt öppnar upp spelplanen rejält. Först kommer dock #Ground Zeroes, vilket är en prolouge till fantomsmärtan. Denna förtrupp kommer agera som en brygga till huvuddelen och se till att vi spelare inte känner oss som Bambi på hal is. Världen är dessutom markant mindre.

Enligt Hideo Kojima själv kommer spelplanen i #Metal Gear Solid V: The Phantom Pain vara hela 100 gånger större än den i #Ground Zeroes. Vad detta egentligen betyder och hur stort det är jämfört med exempelvis #Grand Theft Auto V, det vet vi inte riktigt ännu.

En undertitel som börjar med: The Phantom...... Kan väl inte gå fel? Mee saa thinka not! 05/01 jag har fullt förtroende för Kojima, han har inte gjort mig besviken än. 04/01 Spelar inte roll hur stort det är, bara de lyckas fylla världen med liv. 04/01 Jo tyvärr så är det så. Ground Zero utspelar sig bara på den basen vi sett en miljon gånger redan dock kommer det finnas olika uppdrag så förhoppningsvis är det inte över på 1 timme 04/01 Hur stor spelytan är känns ointressant. Vad dom kan fylla den med är viktigare. 100 kvadratmeter roligt gameplay eller 100 kvadratkilometer tomrum? Valet är enkelt om ni frågar mig. 04/01 Har alltid varit sjukt hypad över MGS när de är på gång med nytt, känner dock inte likadant inför Ground Zeroes eller Phantom Pain (även om det ser riktigt bra ut). Får bara känslan av att det gått från att vara MGS till ett "vanligt" spel. Kan ju i all... 04/01 Egentligen struntar jag totalt i hur stora spelen är,både Ground Zeros och The Phantom Pain,jag är helt säker på att Mr.Kojima kommer att leverera,det är det viktigaste! Ser fram emot båda.... 03/01 tror knappast ground zero bara är den där första basen dock...:L 03/01 Sant, och andra sidan är det 100ggr mer komplext och mer tidskrävande att göra banor,modeller m.m idag jämfört med för 10+ årsedan. 03/01 Rätta mig om jag har fel men enligt Kojimas twitter stod det hundratals gånger större och inte hundra gånger större vilket potentiellt är en rätt stor skillnad på uttrycken. 03/01
Skicka en rättelse