#Blizzard har på #World of Warcraft-forumet gått ut och varnat sina användare för en hotfull Trojan, som stjäl användaruppgifter i realtid. Det hjälper alltså inte om du använder dig utav en så kallad authenticator.

Ingen vidare information finns om själva trojanen, och inte heller något smidigt sätt att upptäcka den på i nuläget. #Blizzard vädjar därför sina användare att vara försiktiga och följa deras guide för att se om din dator blivit infekterad. Kör du däremot på Mac, kan du andas ut.

du menar precis som brandkåren åker runt och eldar upp saker, polisen begår alla brott och ambulansförare misshandlar folk ;) 06/01 Gissa vilka som skapar dom. Dom som så "snällt" ska skydda dig från dessa otäckheter. Ja, kalla mig vad ni vill, men utan problem har de inget jobb och kan försörja sina familjer. Girighet och makt styr världen och det vet ni mycket väl. 05/01 Som jag förstått det får du upp en "fejkad" inloggning som när du fyllt i ditt auth-nr få upp ett felmeddelande, varpå informationen skickas till "virusskaparen" som sedan kan anväda dessa uppgifter, i 30 sec. så man loggar aldrig in. 04/01 Jag är glad att jag inte spelar wow längre :) 04/01 Fast det är knappast svårt att göra. 04/01 Men den måste ändå blockera användaren från att logga in, eftersom koden förbrukas vid inloggning, eller ska förbrukas i alla fall. 04/01 Nej. Som du skrev själv så är koden uppe i 30 sec. Detta ger en dator tid att ändra lösenord. Realtid betyder att den snor dina uppgifter direkt och sänder till värddatorn. Där kan den senare ev. ha ett program som direkt använder lösenordet och loggar... 04/01 Säg det till alla som röstade på alliansen så FRA kan spionera på det svenska folket åt amerikanarna. Och som nu vill förbjuda kryptering för bättre övervakning av alla 9,6 miljoner terrorister som bor i sverige. 04/01 Alla vet väll att det är dom som säljer Anti-Virus program som gör virus så att dom ska kunna tjäna pengar på sina produkter ;) 04/01 Dags att ta fram häcksaxen igen. Akta fingrarna! 04/01
Skicka en rättelse