Spekulationer om att #Sony tänker lansera virtual reality-teknik till Playstation 4 har cirkulerat ett tag. Utvecklarna #nDreams häller bensin på rykteselden med ett nytt projekt.

Bilden ovan finns med i ett nyhetsbrev från företaget, där det beskrivs som en tidig prototyp av ett nyss utannonserat Playstation 4-spel. Intrigen tätnar dock i ett öppet brev till investerare, personal och alla andra som vill läsa – där bilden istället beskrivs som en bild från en VR-prototyp.

Enligt tidigare rykten ska vi få veta mer om Sonys virtual reality-mojäng under 2014.

Källa: TSA

Blev ändå inte imponerad. För lågupplöst och som sagt så stör det att synfältet är så kasst, blev ingen jätteupplevelse alls. För stora svarta kanter vi sidorna. Och dom va ju väldigt plastiga, kändes som lågbudget. 05/01 dom som jobbar i butiken kan inte ställa in det för dig naturligtvis. såvida du inte har en John Malkovich-lucka för inspektion då. 05/01 Tycker det tolkas lite hur som helst här nu. I brevet (http://s3.ndreams.com/Stakeholder2013.pdf) så står det att de arbetar på ett PS4 spel och ett till Oculus, inte att det är VR till PS4 samt att bilden verkar vara från Oculus-projektet. 05/01 Testade som sagt i nån butik o det va dom som arbetade som ställt in dom. Såg nån tecknad film o tyckte det såg för jävligt ut. 04/01 Det är Sony HMZ och det är inte VR brillor. Det är för 3D och just nu bästa 3D upplevelsen man kan få för bilden flimrar inte som med aktiva glasögon. Men att jämföra med OR är helt fel. Att du tycker bilden är grynig är för att du inte ställt in bilden... 04/01 Har testat sonys vr brillor som finns ute i nån butik, minns inte va dom heter, blev allt annat än impad. Grynig bild och svarta kanter vid sidorna, får hoppas dom kommer med bättre isåfall. 04/01 Oculus Rift (trotts att det är suddigt i Developers Kit) är riktigt jävla roligt. Spelade lite Grid innan idag och det funkade utmärkt med den :) 04/01 Det är lite kul att det hände grejjer på VR-området. Skrev ett specialarbete om det i gymnasiet (94 närmare bestämt). Mycket av det vi spånade på har nu börjat ploppa upp =) 04/01 Yes! Mer VR till folket! Har vi varit utan alldeles för länge. 04/01 Då hoppas jag Sony anställer en ingenjör som kan lite om ergonomi så deras VR inte blir lika obekväm som deras HMZ 3D glasögon. 04/01
Skicka en rättelse