Hur toppar man ett spel som det otroligt populära #Garry's Mod? En minst sagt tuff utmaning, men upphovsmannen Garry Newman verkar vara en god bit på vägen. Efter bara två veckor har det nya projektet #Rust sålt 150 000 exemplar via early access-programmet på Steam.

Hos utvecklarna #Facepunch Studios kan man se en graf som jämför den initala försäljningen med just Garry's Mod. Det är dock en ganska snedvriden jämförelse eftersom Steam var en betydligt mindre plattform när GM släpptes 2004. Ändå kan det konstateras att det går bra för det nya spelet, där nakna män försöker överleva i vildmarken tillsammans. Läs mer om det avklädda äventyret i vår förhandstitt.

Trippla antalet stenar och jag blir nöjd. Riktigt intressant spel :) 06/01 Är lite besviken över frånvaron av nakna män i artikeln. Nakna män-frekvensen överhuvudtaget på FZ behöver höjas! Som vi kan se på dessa siffror är behovet stort: 98 % frånvaro av nakna män 2 % är bara halvnakna Siffrorna är baserade på min högra hjärnh... 06/01 har inget att vara nojjig över ska man raida våra 3 hus måste du använda 300 c4a :D vi är bara 2 spelare även vilket gör det riktigt kul att see hur effektivt raiding är :P 06/01 Verkligen, alla vet att det är lätta pengar. 06/01 Det existerar lite zombies här och var annars vildjur och andra spelare. Du jagar bland annat med typ gris m.m för att få mat. Så det är inte bara basbyggande, utan det är som en blandning av minecraft och kanske lite stalker/ fallout med radioaktiva... 05/01 Vilken typ av survival är det egentligen i det här spelet? Det verkar ju inte finnas någon typ av monster likt 7 Days Tp Die och DayZ. Är föda något problem eller ägnar man sig bara åt basbyggande, resurssamlande och dödande av andra spelare? 05/01 Det är ju många vars pekfinger verkligen kliar så fort någon annan spelare är i närheten, som nyspawn så undviker jag alla, antingen är det någon med en sten som försöker mörda en eller någon med en pistol x) 05/01 Själv blir jag mest sur på dom som dödar dom som precis spawnat :p Att man förlorar en massa saker är väl rätt tråkigt. Men det är bara på't igen bara! :D Sen kan jag även tycka det är lite skönt att dö ibland så man slipper gå runt å vara nojig att man... 05/01 Tror inte att det har kraschat för mig en enda gång. 05/01 Skulle säga att det är ungefär 70 % av alla man vars bas man raidar och mördar dom som blir så sura att dom stänger av spelet. 05/01
Skicka en rättelse