Alla som följde upptakten till släppen av Xbox One och Playstation 4 vet att #Microsoft under perioden bemästrade konsten att trampa i klaveret. De sa ofta saker som kärnpubliken inte alls ville höra och valde att presentera sina nya ideer med tveksam retorik.

#Sony var inte sena att dela ut ett par välriktade kängor och vinna mången spelares gunst på kuppen. Nu har maskinerna lanserats (i vissa delar av världen) och det går bra för dem båda, och kanske är det slut på den bitska rivalitet som präglar det vi ibland kallar för konsolkriget?

I en intervju med OXM berömmer #Microsoft Studios-chefen Phil Spencer Sony för att bland annat satsa på spelserier som inte nödvändigtvis genererar jättemycket inkomst.

– Jag respekterar verkligen deras fokus på att investera i nya och kreativa saker, som vad de gjort med David Cage och #Quantic Dream med #Beyond: Two Souls och #Heavy Rain. De satsar på varumärken även om de inte säljer 10 miljoner exemplar.

Spencer berömmer också själva Playstation 4-konsolen och medger att #Nintendo har otroligt starka varumärken. Läs hela artikeln hos OXM.

http://www.engadget.com/2013/03/20/microsoft-xbox-live-accounts-hacked/ Dom lyssnade inte, när massorna klagade så sa dom "deal with it". Enda anledningen att dom ändra var för dom fick så låga förbokningar. Nej Sony och Nintendo är inte felfria, men... 06/01 http://img.jesper.nu/view/3039/snelhest.jpg 06/01 Exakt... spelar ingen roll... men tyvärr kommer det på tok för få BRA spel till någon plattform. På senare tid har jag dock fastnat med småspel på Facebook och min iPad. :) 06/01 att lyssna med kniven mot strupen säger dock ganska långt från att hålla upp en våt finger i luften. alltså kortfattat sammanfattat ungefär: M: vi tänker göra så här, bra va! :) K: nej det låter ju inte så bra alls, : / här är anledningarna: *lägg in... 06/01 Precis. Tur jag är en sån spel-hippie! Jag älskar alla! 06/01 Eller att du hatar konsoler för att du gillar PC. 06/01 Hade dom något val? 06/01 Sony lyckades ju bli bestulna på en massa kredituppgifter. Bara en sån sak får mig att tveka att handla digitalt via dem. Så glöm inte bort att varken Sony, MS eller Nintendo är felfria. Fanboy är du ifall du automatiskt ogillar t.ex. Microsoft för att... 06/01 Super Mario 3D World fick mig att vilja köpa ett Wii U omgående. Hade dock redan ett PS4 på bokning till jäkligt bra pris som jag inte tänkt avboka nu, och så råkade det bli spontant byte av soffa så den utgiften får vänta ett tag. Det råder dock inga... 06/01 En fråga, ni snackar så mycket om fanboys hit och dit, men ändock så ser jag egentligen mest folk som inte gillar någon platform av någon anledning. Ta som exempel, jag gillar INTE xbox. Poff där klassa nog hälften av er mig som fanboy, men varför gör... 06/01
Skicka en rättelse